Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Puternicul Albe Barolo de la stiloul lui G.D. Vajra strălucește în pahar cu un roșu rubiniu dens. Nasul acestui vin roșu G.D. Vajra prezintă tot felul de mure, coacăze negre, levănțică, mure și afine. Ca și cum acest lucru nu ar fi deja impresionant, învechirea în butoaie mari de lemn adaugă condimente de turtă dulce, vanilie și boabe de cacao.
Albe Barolo de la G.D. Vajra este potrivit pentru toți pasionații de vinuri care doresc cât mai puțin zahăr rezidual în vinul lor. În același timp, însă, nu pare niciodată să fie sărac sau fragil, așa cum s-ar aștepta în mod natural de la un vin. Acest vin roșu catifelat este corpolent și complex în palat. Finalul acestui vin roșu din regiunea viticolă Piemont, mai precis din Barolo DOCG, captivează în cele din urmă cu un postgust remarcabil.
Vinificarea vinului Albe Barolo de la G.D. Vajra
Baza pentru puternicul Albe Barolo din Piemont sunt strugurii din soiul de struguri Nebbiolo. Atunci când sunt perfect coapte, strugurii pentru Albe Barolo sunt recoltați exclusiv manual, fără ajutorul unor mașini de cules de struguri grosiere și mai puțin selective. După recoltarea manuală, strugurii sunt duși rapid la cramă. Aici sunt selectați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în lemn mare, la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de 30 de luni de maturare în butoaie de stejar de Slavonia.
Recomandări culinare pentru Albe Barolo de G.D. Vajra
Acest vin roșu italian se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C. Este perfect ca și acompaniament pentru cartofi. Este un acompaniament perfect pentru o tigaie de cartofi cu somon, ficat de vițel la cuptor cu mere, ceapă și sos de oțet balsamic sau piept de gâscă cu varză roșie gingașă și măghiran.
- Mai multe produse de la G.D. Vajra