disponibil imediat, termen de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
În pahar, Baker Station Shiraz de la Franschhoek Cellar prezintă o culoare densă, de culoare roșu-violet. Acest vin sud-african monovarietal prezintă note minunat de expresive de coacăze negre, afine, mure și mure. Acestora li se alătură note de condimente de turtă dulce, ceai negru și boabe de cacao.
Acest roșu de la Franschhoek Cellar este potrivit pentru toți cunoscătorii de vinuri care doresc cât mai puțină dulceață reziduală în vinul lor. În același timp, însă, nu pare niciodată să fie sărac sau fragil, așa cum ne-am aștepta de la un vin din gama superioară de preț. Acest vin roșu dens este corpolent și multifațetat în palat. Datorită acidității echilibrate a fructelor, Baker Station Shiraz flatează cu o senzație de catifelare în gură, fără a fi lipsit de prospețime. În final, acest vin roșu de păstrare din regiunea viticolă Coastal Region încântă în cele din urmă cu o lungime considerabilă. Din nou, există nuanțe de mure și mure.
Vinificarea vinului Baker Station Shiraz de la Crama Franschhoek
Puternicul Baker Station Shiraz din Africa de Sud este un vin monovarietal, vinificat din soiul de struguri Syrah. După recoltare, strugurii sunt imediat duși la cramă. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în lemn de mici dimensiuni, la temperaturi controlate. La finalul fermentației, Baker Station Shiraz este învechit timp de 10 luni în butoaie de stejar francez.
Recomandări culinare pentru Baker Station Shiraz de la Crama Franschhoek
Consumați acest vin roșu din Africa de Sud la o temperatură de 15 - 18°C ca acompaniament la salată thailandeză de castraveți, spanac gratinat cu migdale sau boeuf bourguignon.
- Mai multe produse de la Franschhoek Cellar