!
ambalaje!
Transport maritim!
Barbera d'Alba DOC de la Casa Vinicola Bruno Giacosa strălucește în pahar de un roșu rubiniu plin cu reflexe granate. La nas, se dezvăluie un parfum vinicol intens, cu arome care amintesc de vișine și condimente. Corpolent, suculent, vioi și generos, așa se prezintă în palat acest Barbera d'Alba. Finalul este lung și fondant.
Vinificarea Barbera d'Alba de Bruno Giacosa
Strugurii pentru acest vin roșu monovarietal provin din podgoriile din jurul micului oraș Alba din Piemont. După prima și a doua fermentare, vinul este învechit în butoaie mari de lemn pentru o perioadă de 9 luni.
Recomandări culinare pentru Barbera d'Alba de Bruno Giacosa
La fel ca Dolcetto, acest vin roșu gustos întruchipează vinul tradițional, rural din Piemont, pe care piemontezilor le place să îl bea ei înșiși. Se potrivește perfect cu mâncărurile regionale tipice, paste cu sos, risotto, aner, de asemenea, organe comestibile și brânzeturi picante.
Premii pentru Barbera d'Alba de Bruno Giacosa
- Wine Spectator: 90 de puncte pentru 2014
- Gambero Rosso: 2 pahare pentru 2012
- Mai multe produse de la Bruno Giacosa