!
ambalaje!
Transport maritim!
Învârtind paharul de vin, acest vin roșu dezvăluie o vâscozitate ridicată, care este evidentă în ferestrele puternice de biserică de la marginea paharului. Turnat în mod ideal într-un pahar Bordeaux, acest vin roșu din Lumea Veche dezvăluie arome minunat de expresive de coacăze negre, mure, damasc și prune, completate de mirodenii orientale, ienupăr și condimente de turtă dulce.
Acest roșu de la G.D. Vajra este alegerea potrivită pentru toți iubitorii de vin care doresc cât mai puțină dulceață în vinul lor. Cu toate acestea, nu pare niciodată să fie sărac sau fragil, ci rotund și fin. În palat, textura acestui vin roșu puternic este minunat de densă. Finalul acestui vin roșu din regiunea viticolă Piemont, mai exact din Alba DOC, este convingător, cu un postgust remarcabil.
Vinificarea vinului G.D. Vajra Barbera d'Alba
Acest vin se concentrează în mod clar pe un singur soi de struguri, și anume Barbera. Doar cei mai buni struguri au fost folosiți pentru acest vin monovarietal excepțional de puternic de la G.D. Vajra. În mod clar, Barbera d'Alba este, de asemenea, determinat de climatul și stilul viticol din Alba DOC. Acest italian poate fi descris literalmente ca un vin din Lumea Veche care se prezintă într-o manieră extraordinar de impresionantă. Boabele pentru acest vin roșu din Italia sunt recoltate exclusiv manual, după ce se asigură o maturitate optimă. După ce strugurii au fost recoltați, aceștia sunt imediat duși la cramă. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. După terminarea fermentației, Barbera d'Alba poate continua să se armonizeze pe drojdie fină timp de 14 luni.
Recomandări culinare pentru Barbera d'Alba de la G.D. Vajra
Beți acest vin roșu din Italia la o temperatură de 15 - 18°C ca acompaniament la curry de năut, tigaie de cartofi cu somon sau tocană de legume cu pesto.
- Mai multe produse de la G.D. Vajra