Timp de livrare aprox. 12-14 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Beerenauslese Grüner Veltliner de la Angerhof Tschida din Burgenland prezintă în pahar o culoare galben platinat strălucitoare. Nasul acestui vin de desert din Burgenland captivează cu note de fructe steluțe, guava, pară nashi și papaya. Dacă urmărim mai departe aromele, intră în joc ciocolata amară, piatra încălzită de soare și vanilia.
Ușor de picior și cu mai multe straturi, acest vin de desert dens se prezintă în palat. Cu o aciditate concisă a fructelor, Beerenauslese Grüner Veltliner este minunat de proaspăt și vioi în palat. Pe final, acest vin de desert din regiunea viticolă Burgenland impresionează prin lungimea sa considerabilă. Încă o dată, există note de pară nashi și papaya. În postgust, se alătură note minerale ale solurilor dominate de pământ negru și nisip.
Vinificarea vinului Angerhof Tschida Beerenauslese Grüner Veltliner
Acest vin de desert elegant din Austria este obținut din soiul de struguri Grüner Veltliner. În Burgenland, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de nisip, rocă vulcanică și pământ negru. După ce strugurii au fost recoltați manual, aceștia ajung la cramă cât mai repede posibil. Aici sunt selectați și mărunțiți cu grijă. Urmează fermentarea în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. La finalul fermentației, Beerenauslese Grüner Veltliner este lăsat să se armonizeze în continuare pe drojdiile fine timp de câteva luni.
Recomandări culinare pentru Angerhof Tschida Beerenauslese Grüner Veltliner
Experimentați acest vin de desert din Austria cel mai bine răcit moderat, la 11 - 13°C, ca vin de acompaniament pentru înghețata de iaurt cu flori de soc și balsam de lămâie, desertul cu cremă de mure sau puiul cu lămâie și ardei iute cu bulgur.
- Mai multe produse de la Angerhof Tschida