Timp de livrare aprox. 12-14 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Primul nas al vinului Bergerac Rosé prezintă note de afine, coacăze negre și mure. Aspectelor fructate ale buchetului li se alătură note de învechire în butoaie, cum ar fi nuanțe și mai fructate-balsamice.
Château les Fontenelles Bergerac Rosé impresionează prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu doar 6,3 grame de zahăr rezidual. Așa cum te-ai aștepta de la un vin care depășește pragul de 5 euro, acest francez încântă în mod natural cu cel mai fin echilibru, în ciuda întregii sale uscăciuni. Aroma nu are neapărat nevoie de zahăr. În palat, textura acestui vin rosé echilibrat este minunat de crocantă. Datorită acidității sale fructate prezente, Bergerac Rosé este minunat de proaspăt și de vioi în palat. Finalul acestui vin rosé tineresc din regiunea viticolă Bergerac, sau mai precis din Bergerac, încântă în cele din urmă cu un final bun.
Vinificarea vinului Château les Fontenelles Bergerac Rosé
Acest vin rosé echilibrat din Franța este vinificat din soiurile de struguri Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon și Merlot. După recoltare, strugurii sunt duși imediat la cramă. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în lemn de mici dimensiuni, la temperaturi controlate. După fermentare, Bergerac Rosé este învechit timp de câteva luni în butoaie de stejar.
Mâncare recomandată pentru Bergerac Rosé de la Château les Fontenelles
Acest vin franțuzesc se savurează cel mai bine bine răcit, la 8 - 10°C. Este perfect ca acompaniament la legume prăjite cu pește, salată de endive fructată sau rulade de varză.
- Mai multe produse de la Château les Fontenelles