!
ambalaje!
Transport maritim!
Vinul Brut Kamptal din regiunea viticolă din Austria Inferioară se prezintă în pahar cu un galben platinat strălucitor, galben deschis, galben auriu. Bulele acestui vin spumant sunt foarte fine și persistente în pahar. Dacă îi dați puțin aer în paharul de vin, învârtindu-l, acest vin spumant este caracterizat de o ușurință extraordinară care îl face să danseze vioi în pahar. Turnat într-un pahar de vin spumant, acest vin spumant din Lumea Veche prezintă arome minunat de expresive de nectarină, grapefruit, lămâie și cozonac, completate de bomboane cu cremă, drojdie și brioche.
Johann Topf Brut Kamptal inspiră prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu doar 6 grame de zahăr rezidual. Acesta este un vin de calitate autentică, care se distinge clar de calitățile mai simple, astfel încât acest austriac încântă în mod natural cu cel mai bun echilibru, în ciuda întregii sale uscăciuni. Un gust excelent nu are neapărat nevoie de mult zahăr. Pe limbă, acest vin spumant ușor de băut este caracterizat de o textură incredibil de crocantă și mătăsoasă. Datorită acidității echilibrate a fructelor, Brut Kamptal flatează palatul cu o senzație plăcută, fără a lipsi în același timp de vivacitate suculentă. Finalul acestui vin spumant din regiunea viticolă a Austriei Inferioare, mai exact din Kamptal, convinge în cele din urmă cu o reverberație bună.
Vinificarea vinului Johann Topf Brut Kamptal
Acest vin spumant elegant din Austria este obținut din soiurile de struguri Chardonnay, Grüner Veltliner, Pinot Noir și Pinot Blanc. Brut Kamptal este un vin din Lumea Veche până la capăt, deoarece acest vin austriac respiră un farmec european extraordinar care subliniază în mod clar succesul vinurilor din Lumea Veche. După recoltare, strugurii sunt aduși la vinărie pe cea mai rapidă rută. Aici acestea sunt sortate și atent împărțite. Urmează acum fermentarea vinurilor de bază. După compoziția vinului spumant final, urmează o învechire ulterioară pe baza unei fermentații clasice în sticlă. Johann Topf Brut Kamptal se maturează apoi timp de câteva luni în sticlă și este în cele din urmă dezghețat.
Recomandări cu privire la produsele alimentare pentru Johann Topf Brut Kamptal
Experimentați acest vin spumant din Austria, în mod ideal bine răcit la 8 - 10°C, ca vin de însoțire pentru strudel de pere și lămâie, spaghete cu pesto de iaurt și mentă sau legume wok cu pește.
Premii pentru Brut Kamptal de Johann Topf
- Mai multe produse de la Weingut Johann Topf