Centurio Minor Vigne Vecchie Primitivo di Manduria DOC - Produttori Vini Manduria
Mai multe informații despre Centurio Minor Vigne Vecchie Primitivo di Manduria DOC - Produttori Vini Manduria
Puternicul Centurio Minor Vigne Vecchie Primitivo di Manduria de la Produttori Vini Manduria intră în pahar cu o culoare roșu rubiniu dens. Dacă înclinați ușor paharul, puteți observa o tranziție a culorii spre roșu granat la marginile acestui vin învechit în butoaie. Atunci când paharul este rotit, acest vin roșu dezvăluie un nivel ridicat de densitate și bogăție, care poate fi văzut în vitraliile puternice de la marginea paharului. Acest vin italian monovarietal dezvăluie în pahar note minunat de expresive de dulceață de căpșuni, jeleu de mure, zmeură și smochine. Există, de asemenea, indicii de alte fructe.
Produttori Vini Manduria Centurio Minor Vigne Vecchie Primitivo di Manduria este plăcut de sec la palat. Acest vin roșu nu este niciodată aspru sau auster, ci rotund și neted. În palat, acest vin roșu puternic este caracterizat de o textură incredibil de catifelată. Pe final, acest vin matur din regiunea viticolă Apulia impresionează prin lungimea sa considerabilă. Există din nou nuanțe de smochine și gem de căpșuni.
Vinificația Produttori Vini Manduria Centurio Minor Vigne Vecchie Primitivo di Manduria
Acest vin roșu puternic din Italia este obținut din soiul de struguri Primitivo. Centurio Minor Vigne Vecchie Primitivo di Manduria este un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, deoarece acest vin italian emană un farmec european extraordinar care subliniază în mod clar succesul vinurilor din Lumea Veche. După ce sunt recoltați manual, strugurii sunt transportați la casa de presare cât mai repede posibil. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Aceasta este urmată de fermentarea în cuve mici din lemn la temperaturi controlate. Fermentarea este urmată de maturare timp de câteva luni în barrique de stejar.
Recomandare pentru Produttori Vini Manduria Centurio Minor Vigne Vecchie Primitivo di Manduria
Acest vin roșu din Italia se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C, ca acompaniament la pachețele de brânză de oaie la cuptor, cușcuș de legume cu rissoli de vită sau piept de gâscă cu varză roșie cu ghimbir și măghiran.