Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Puternicul The Churchyard Cabernet Sauvignon de la Franschhoek Cellar intră în pahar cu o culoare purpurie densă. Primul nas al The Churchyard Cabernet Sauvignon dezvăluie coacăze negre, fructe uscate și sultanină. Aspectelor fructate ale buchetului li se alătură note de învechire în butoaie, cum ar fi nuanțe și mai fructate-balsamice.
Acest vin roșu sec de la Franschhoek Cellar este destinat iubitorilor de vinuri care îl preferă absolut sec. Churchyard Cabernet Sauvignon se apropie foarte mult de acest lucru, deoarece a fost presat cu doar 3,8 grame de zahăr rezidual. În palat, textura acestui vin roșu puternic este minunat de mătăsoasă. Cu aciditatea vitală a fructelor, The Churchyard Cabernet Sauvignon este minunat de proaspăt și plin de viață în palat. Pe final, acest vin roșu din regiunea de coastă, care se poate păstra bine, încântă prin lungimea sa considerabilă. Din nou, apar note de coacăze negre și fructe uscate.
Vinificarea vinului Franschhoek Cellar The Churchyard Cabernet Sauvignon
Strugurii din soiul de struguri Cabernet Sauvignon stau la baza puternicului The Churchyard Cabernet Sauvignon din Regiunea de Coastă. După recoltare, strugurii sunt imediat duși la casa de presare. Aici sunt selectați și sparți cu grijă. Urmează fermentarea în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. După terminarea fermentației, The Churchyard Cabernet Sauvignon este învechit timp de încă 10 luni în butoaie de stejar francez.
Recomandări culinare pentru The Churchyard Cabernet Sauvignon de la Crama Franschhoek
Experimentați acest vin roșu din Africa de Sud cel mai bine temperat la 15 - 18°C ca vin de acompaniament la ceapă roșie umplută cu cușcuș și caise, pui cu lămâie și ardei iute cu bulgur sau curry de năut.
- Mai multe produse de la Franschhoek Cellar