Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
În pahar, Cinsault din La Causa dezvăluie o culoare roșu deschis dens. Ținut la un unghi ușor, paharul de vin roșu dezvăluie o nuanță fermecătoare de roșu granat pe margini. Primul nas al vinului Cinsault arată mure, mure și coacăze negre. Componentele fructate ale buchetului sunt însoțite de note de învechire în butoaie, cum ar fi condimente de turtă dulce, condimente orientale și vanilie.
Acest vin roșu sec de la La Causa este destinat iubitorilor de vinuri care își iubesc vinul sec. Cinsault se apropie deja foarte mult de acest lucru, deoarece a fost presat cu doar 1,5 grame de zahăr rezidual. Acest vin roșu dens este corpolent și are mai multe straturi în palat. Datorită acidității vii a fructelor sale, Cinsault este fantastic de proaspăt și plin de viață în palat. Pe final, acest vin roșu matur din regiunea viticolă Valle Sur încântă prin lungimea sa considerabilă. Din nou, apar note de afine și coacăze negre. În postgust, se adaugă note minerale ale solurilor dominate de roci vulcanice.
Vinificarea La Causa Cinsault
Acest vin roșu puternic din Chile este obținut din soiul de struguri Cinsault. În Valle Sur, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de rocă vulcanică. După recoltarea manuală, strugurii sunt duși imediat la presă. Aici sunt sortate și zdrobite cu grijă. Fermentarea are loc apoi în lemn de mici dimensiuni, la temperaturi controlate. Vinul este apoi maturat timp de câteva luni în butoaie franceze.
Recomandări culinare pentru Cinsault de la La Causa
Acest vin chilian se savurează cel mai bine la o temperatură cuprinsă între 15 și 18°C. Este perfect pentru a însoți o varietate de mâncăruri. Este perfect ca acompaniament pentru penne cu rachetă, curry picant cu miel sau pachete de brânză de oaie la cuptor.
- Mai multe produse de la Miguel Torres Chile