Mai multe informații despre Corte Giara La Groletta Amarone della Valpolicella DOC - Allegrini
În pahar, Corte Giara La Groletta Amarone della Valpolicella de la Allegrini prezintă o culoare roșu rubiniu dens. Dacă îi dați un pic de aer în pahar prin agitare, acest vin roșu dezvăluie o vâscozitate ridicată, care poate fi observată în vitralii puternice la marginea paharului. Acest vin roșu Allegrini dezvăluie în nas tot felul de coacăze roșii, vișine și prune. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost deja impresionant, se adaugă alte arome precum vanilie și cacao.
Alegrini Corte Giara La Groletta Amarone della Valpolicella Allegrini Corte Giara La Groletta impresionează prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu un nivel excepțional de scăzut de zahăr rezidual. Așa cum v-ați aștepta de la un vin din segmentul de top, acest vin italian încântă în mod natural cu cel mai bun echilibru, în ciuda uscăciunii sale. Aroma nu are neapărat nevoie de mult zahăr rezidual. În palat, acest vin roșu puternic se caracterizează printr-o textură incredibil de mătăsoasă. Pe final, acest vin roșu tineresc din regiunea viticolă Veneto impresionează prin lungimea sa remarcabilă. Există din nou nuanțe de prune și vișine.
Vinificația Allegrini Corte Giara La Groletta Amarone della Valpolicella
Puternicul Corte Giara La Groletta Amarone della Valpolicella din Italia este o cuvă obținută din soiurile de struguri Corvina și Rondinella. Fără îndoială, Corte Giara La Groletta Amarone della Valpolicella se caracterizează, de asemenea, prin mai mult decât baza Amarone della Valpolicella DOCG. Acest italian poate fi descris ca un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, care se prezintă într-un mod excepțional de impresionant. După recoltare, strugurii sunt imediat duși la cramă. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. La final .
Recomandări culinare pentru Corte Giara La Groletta Amarone della Valpolicella by Allegrini
Acest vin roșu italian se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C. Se potrivește perfect cu ossobuco, spaghete cu capere și sos de roșii sau piept de rață cu mangetout.
>.- Mai multe produse de la Allegrini