mai mult de 15 606 Vinuri doar pentru tine!
☎ Sfaturi personale!
♲ Ambalaj securizat!
transport maritim fiabil!

Despre noi

Unitatea noastră

Un oaspete la VINELLO

Ne place să bem vin. Fie că este alb, roșu sau rosé. Vinul este pasiune, gust, plăcere. Valori demne de a fi livrate direct acasă la pasionații de vin ca dumneavoastră, fără complicații și fără griji. Cu o gamă largă de vinuri, băuturi spirtoase și delicatese, dorim să le oferim gurmanzilor entuziaști și celor care doresc să devină unul, ceea ce le place. Ne place să cunoaștem oameni care gândesc la fel ca noi și care doresc să se bucure atât de băutură, cât și de mâncare, de calitate selectată la un preț accesibil. Veniți cu noi într-o călătorie pentru a cunoaște oameni, a vizita țări și a experimenta aromele lumii. Pământul este mare - la fel și setea noastră de noi experiențe.

Magazinul nostru

VINELLO este o companie de dimensiuni medii, administrată de o familie, cu sediul în Dresda. Specializați în comerțul cu ridicata și cu amănuntul al vinurilor și băuturilor spirtoase, furnizăm clienți din (aproape) toată lumea. Pe toate canalele, în cel mai modern mod posibil.

În plus, cu magazinul VINELLO.store din Bärensteiner Straße, oferim un contact tangibil cu partenerii și oaspeții noștri. Oferta se adresează atât persoanelor fizice, cât și celor din domeniul gastronomiei și altor întreprinderi.

Pe scurt: avem vin.

În trecut, încă ne aprovizionam din propria pivniță. Ne-am dezvoltat în mod constant pentru a deveni unul dintre cei mai mari comercianți online de vinuri și băuturi spirtoase din Germania. Acest lucru nu numai că ne face mândri, dar ne conferă și o mare responsabilitate față de clientela noastră. Vom continua să oferim produse de înaltă calitate care să vă satisfacă plăcerea. Împreună ne extindem bogăția de experiență. Picătură cu picătură.  

Vizităm în mod regulat cramele noastre partenere și degustăm cele mai recente recolte și tendințe. Aducem cele mai bune vinuri cu noi. O mare experiență în achiziționarea de vinuri și relațiile personale cu cramele ne permit să vă oferim prețuri corecte și reduceri atractive de cantitate. Pe lângă gama noastră de vinuri, ne ocupăm și de băuturi spirtoase, vin spumant, șampanie, prosecco, cremant și cava. Vin pentru toată lumea, dar și orice altceva.

Serviciul nostru

Ne-am angajat să facem cumpărăturile plăcute și ușoare, astfel încât să vă puteți concentra asupra lucrurilor importante. Această determinare se traduce în promisiunea noastră de a vă oferi un proces de achiziție simplu și corect.

Istoria noastră

2009 - Sex sau droguri?

Au fost vremuri întunecate. Aproape deloc vin în Dresda, aproape nicio speranță pentru cunoscători. Dar cuplul căsătorit Katja și René Harnisch și-a propus să înfrunte gâturile uscate din oraș. Transformarea unui hobby într-o profesie - dar care hobby? După ce au cântărit opțiunile, au decis să aleagă vinul - la urma urmei, le place să bea. Mai ales după nașterea fiicei lor Greta - o vacanță minunată pentru a începe o afacere pe internet. Așa că, în iunie 2009, onlinewweinkeller.de a început să funcționeze în propriile patru pereți. Mai precis în propria pivniță. Nu mai mare decât camera în care vă aflați probabil în acest moment. 5.000 de sticle de vin și băuturi spirtoase. Primii clienți nu au întârziat să apară: un adăpost pentru persoane fără adăpost din Hamburg, 6 sticle de rom. Începutul unei povești de succes.

Viziunea era deja acolo atunci și este și astăzi. Satisfacția clienților este prioritatea principală. Iar clienții au fost mulțumiți. Atât online, cât și în magazinul din Königsbrücker Straße. Erau încântați de ceea ce le rezerva viitorul.

2011 - Vinuri de pivniță, toate bune și frumoase..

... dar construcția comerțului cu vinuri trebuia să se schimbe. Era nevoie de o platformă separată, atotcuprinzătoare și independentă. Fără intermediari și altele asemenea. Un adevărat omnichannel. Un nume potrivit a fost găsit cu ușurință. VINELLO.de - semnalul de pornire pentru unul dintre cei mai mari comercianți online de vinuri, băuturi spirtoase și chiar mai multă distracție din Germania. Afirmația "Vin pentru toată lumea" comunică în mod clar că nu este o afacere elitistă sau snoabă. Somelierul își ia Château Leoville-Las-Cases 2ème Grand Cru Saint-Julien AOC 2009, iar profanul își ia sticla de vin alb. Fiecare cu sticla lui.

2016 - Un pic cam înghesuit aici

Pivniță, magazin, totul plin de alcool. Ceea ce, în principiu, nu suna atât de rău, devenea încet-încet problematic. Cererea în creștere a cauzat multă birocrație, logistică și lipsă de spațiu. Era timpul să părăsească cuibul și să ofere VINELLO propria casă. Aprilie 2016. Strada Bamberg pentru mai multe informații. Spațiu mare de depozitare pentru peste 6.700 de tipuri diferite de vinuri și băuturi spirtoase.

Online, toate bune și frumoase. Dar oamenii au nevoie de oameni. Ceva de atins, de mângâiat, de gustat. Un loc în care clienții galeriei orientați spre plăcere se pot întâlni și pot zăbovi împreună. S-a deschis VINELLO.store, un magazin în Centrum Galerie Dresden. Proiectată de arhitectul Alexander Poetzsch din Dresda, amenajarea magazinului amintește de o pivniță de vinuri - înapoi la origini. Aici veți întâlni somelieri experimentați și o mulțime de sticle. Nu clientul, bineînțeles, pe care ne place să-l avem alături de noi.

2017 - Vin și cârnați - Vizita la stadion

Din sezonul 2017/2018, stadionul DDV se bucură de "cea mai frumoasă terasă de vinuri din oraș" - VINELLO Dynamo VIP Zone. În calitate de partener al SG Dynamo Dresda, oferim fanilor și spectatorilor mișcări delicioase, er vin. Unic în fotbalul profesionist german, acum puteți vedea SGD-ul cu un vin în loc de o bere. Sau cu amândouă. Dar nu uitați să susțineți Dinamo.

Prin salonul de vinuri de pe stadion, ca sponsor al Galei Speranței și al Zânei de Gheață și prin cooperarea cu fundații și inițiative, VINELLO este întotdeauna activ din punct de vedere social. Comerțul nostru de vinuri se consideră mai mult decât un simplu vânzător - suntem ambasadori ai bunului gust și ai bucuriei de a trăi. Valori pe care suntem bucuroși să le împărtășim cu toată lumea. Și tu? Suntem deschiși la lucruri noi.

UP UP
UP