!
ambalaje!
Transport maritim!
El Rapolao de la Raul Perez este un vin roșu elegant și opulent din regiunea viticolă spaniolă DO Bierzo, vinificat din soiurile de struguri Mencia, Bastadro și Garncha Tintorera.
Cu un roșu rubiniu bogat și reflexe purpurii, acest vin strălucește în pahar. Buchetul fin dezvăluie o aromă minunat de diversă - de la fructe de pădure fine și afine, la note florale și o notă de rozmarin, până la condimente. Palatul este acaparat de o eleganță frumos opulentă. Taninurile ferme sunt bine integrate în corp și sunt însoțite de aromele condimentate cu ierburi din nas. Expresiv, echilibrat, acest vin se închide cu un final lung.
Vinificarea vinului Raul Perez El Rapolao
Strugurii pentru acest vin roșu cresc în podgoria El Rapolao din Bierzo, Spania. Vița de vie are în medie 80 de ani și crește la o altitudine de 500 de metri, pe soluri de cuarț și ardezie.
Strugurii pentru acest vin roșu sunt recoltați manual în perioada septembrie-octombrie. Odată ajunși la cramă, strugurii sunt mai întâi fermentați în butoaie de 500 de litri cu tot cu tulpini. Aceasta este urmată de macerare timp de 40-60 de zile. Acest vin roșu se rotunjește armonios timp de 12 luni în butoaie de stejar francez (a doua ocupație) înainte de a fi îmbuteliat nefiltrat.
Recomandări culinare pentru El Rapolao Bierzo Raul Perez
Acest vin roșu sec din Spania se potrivește perfect cu Boeuf Bourguignon cu cartofi fierți sau cu diverse cărnuri fierte proaspăt scoase din cuptor.
- Mai multe produse de la Raúl Pérez