!
ambalaje!
Transport maritim!
La vinăria Loimer Gluegglich, un vin rosé de primă clasă ajunge în paharul de învârtit. Acesta oferă o minunată culoare galben-pai mată și mătăsoasă. Primul nas al Gluegglich prezintă arome fructate de mere coapte - susținute de scorțișoară și de unele condimente din plante.
Pe limbă, acest minunat vin rosé este caracterizat de o structură incredibil de întinsă. Apar din nou arome de mere - însoțite de nuanțe de portocală amară. Datorită acidității echilibrate și vioaie a fructelor, Gluegglich flatează palatul cu o senzație plăcută, fără a lipsi în același timp de prospețime. Pe final, acest vin alb din regiunea viticolă a Austriei Inferioare încântă cu o lungime considerabilă și un postgust fin, sărat și subtil acrișor.
Vinificarea vinăriei Loimer Gluegglich Winery
Elegantul Gluegglich din Austria este o cuvă obținută din soiurile de struguri Rotgipfler, Zierfandler, Chardonnay, Gewürztraminer, Muscat și Riesling.
După ce sunt recoltați în lăzi de 20 kg, strugurii sunt duși imediat la cramă. Aici sunt selectați și sparți cu grijă. Acest vin rosé austriac este fermentat spontan în butoaie de stejar - parțial pe pielițe. Ulterior, acest vin este maturat timp de 8 până la 10 luni pe drojdiile pline, precum și pentru diferite perioade de timp pe drojdiile fine (în funcție de anul de origine).
Recomandări culinare pentru vinul de podgorie Loimer Gluegglich
Acest vin rosé din Austria ar trebui să fie savurat cel mai bine răcit moderat, la 11 - 13°C. Este un acompaniament perfect pentru salata de sparanghel cu quinoa, omletă cu somon și fenicul sau cartofi dulci la cuptor cu brânză feta.
- Mai multe produse de la Weingut Loimer