Mai multe informații despre Il Bruciato Bolgheri DOC 3,0l Doppelmagnum - Guado al Tasso
Puternicul Il Bruciato Bolgheri 3.0l dublu magnum de la Guado al Tasso strălucește în pahar cu o culoare purpurie densă. După prima rotire, acest vin roșu dezvăluie o vâscozitate ridicată, care poate fi văzută în vitraliile clare de la marginea paharului. În pahar, acest vin roșu din Guado al Tasso dezvăluie arome de vișine, coacăze negre și mure, completate de mineralitate, lemn dulce și mentă/melissa. În gură, Il Bruciato Bolgheri 3.0l dublu magnum de la Guado al Tasso este minunat de aromat, fructat și echilibrat. Există sec și foarte sec. Acest vin roșu face parte din cea de-a doua grupă, deoarece a fost vinificat cu doar 1,5 g de zahăr rezidual. Acest vin roșu dens și catifelat este corpolent și multifațetat în palat. Cu o aciditate vie a fructelor, Il Bruciato Bolgheri 3.0l dublu magnum este impresionant de proaspăt și vioi în palat. Finalul acestui vin roșu tineresc din regiunea viticolă Toscana, mai exact din Bolgheri DOC, este în cele din urmă încântător, cu un postgust remarcabil. Finalul este, de asemenea, însoțit de fațete minerale provenite de la solurile dominate de loess și nisip.
Vinificația vinului Guado al Tasso Il Bruciato Bolgheri 3.0l dublu magnum
Acest vin roșu puternic din Italia este obținut din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah. Viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de nisip și loess din Toscana. În mod firesc, magnumul dublu de 3,0l Il Bruciato Bolgheri este caracterizat și el de climatul și stilul viticol Bolgheri DOC. Acest vin italian poate fi descris ca un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, cu o prezentare excepțional de impresionantă. După recoltare, strugurii sunt transportați la cramă cât mai repede posibil. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în cuve mici din lemn, la temperaturi controlate. La finalul fermentației, puternicul Il Bruciato Bolgheri 3.0l dublu magnum este învechit timp de 11 luni în barrique de stejar francez.
Recomandare culinară pentru Il Bruciato Bolgheri 3.0l double magnum de la Guado al Tasso
Acest vin roșu din Italia se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C cu ficat de vițel fript cu mere, ceapă și sos de oțet balsamic, boeuf bourguignon sau pui înăbușit în vin roșu.
- Mai multe produse de la Tenuta Guado al Tasso (Antinori)