Mai multe informații despre La Poulosa - Raúl Pérez
În pahar, La Poulosa de la stiloul lui Raúl Pérez oferă o culoare roșu-violet strălucitor. Turnat într-o cupă de Burgundia, acest vin roșu din Lumea Veche prezintă arome minunat de expresive de căpșuni și zmeură, completate de alte nuanțe fructate aduse de învechirea în butoaie de lemn.
Acest vin roșu de la Raúl Pérez se adresează iubitorilor de vin care preferă să-l bea sec. La Poulosa se apropie foarte mult de acest lucru, deoarece a fost vinificat cu doar 0,6 grame de zahăr rezidual. Acest vin roșu dens este echilibrat și multifațetat în palat. La Poulosa se dovedește a fi excepțional de proaspăt și plin de viață în palat, datorită acidității concise a fructelor sale. Pe final, acest vin roșu păstrabil din regiunea viticolă Castilia - León impresionează prin lungimea sa considerabilă. Există din nou note de zmeură și căpșuni. Notele minerale provenite de la solurile dominate de argilă și pietriș se adaugă la final.
Vinificația de Raúl Pérez La Poulosa
Acest vin roșu echilibrat din Spania este obținut din soiul de struguri Mencia. Viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de argilă și pietriș din Castilia - León. După recoltare, strugurii sunt duși imediat la cramă. Aici sunt selectați și zdrobiți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în lemn mic și mare, la temperaturi controlate. La finalul fermentației, elegantul La Poulosa este maturat timp de încă 12 luni în barrique de stejar francez.
Recomandări culinare pentru Raúl Pérez La Poulosa
Acest vin roșu din Spania se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C ca acompaniament la ossobuco, spanac gratinat cu migdale sau paste cu găluște cu cârnați.
Premiile pentru La Poulosa de la Raúl Pérez
- Mai multe produse de la Raúl Pérez