Mai multe informații despre La Vitoriana - Raúl Pérez
La Vitoriana de la Raúl Pérez din Castilia - León dezvăluie în pahar o culoare strălucitoare, roșu-violet. Nasul acestui vin roșu Raúl Pérez dezvăluie tot felul de mure și mere coapte. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost deja impresionant, învechirea în butoaie mici de lemn adaugă alte arome, cum ar fi lemnul prăjit, lemnul dulce și nuca de Brazilia.
La Vitoriana de la Raúl Pérez este ideal pentru toți cunoscătorii de vinuri cărora le plac vinurile seci. Cu toate acestea, nu este niciodată auster sau casant, așa cum v-ați aștepta în mod natural de la un vin. Acest vin roșu dens și cărnos este echilibrat și complex în palat. Datorită acidității vitale a fructelor sale, La Vitoriana este fantastic de proaspăt și plin de viață în palat. Finalul acestui vin roșu bine maturat din regiunea viticolă Castilia - León, mai exact din DO Bierzo, este impresionant, cu un postgust remarcabil. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale provenite de la solurile dominate de argilă.
Vinificația Raúl Pérez La Vitoriana
Baza pentru echilibrul La Vitoriana din Castilia - León sunt strugurii din soiul de struguri Mencia. Strugurii cresc în condiții optime în Castilia - León. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în solurile argiloase. După recoltare, strugurii sunt transportați la cramă cât mai repede posibil. Aici sunt selectați și zdrobiți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în lemn mic și mare, la temperaturi controlate. La finalul fermentației, elegantul La Vitoriana este maturat timp de încă 12 luni în barrique de stejar francez.
Recomandări culinare pentru La Vitoriana de Raúl Pérez
Acest vin roșu din Spania ar trebui savurat în mod ideal la o temperatură de 15 - 18°C ca acompaniament la boeuf bourguignon, curry savuros cu miel sau salată thailandeză de castraveți.
- Mai multe produse de la Raúl Pérez