Le Macioche Brunello di Montalcino DOCG - Tenuta Le Macioche
Mai multe informații despre Le Macioche Brunello di Montalcino DOCG - Tenuta Le Macioche
În pahar, Brunello di Montalcino Le Macioche Brunello di Montalcino de la Tenuta Le Macioche are o culoare roșu rubiniu dens. Ținut sub un ușor unghi, paharul de vin roșu dezvăluie o fermecătoare culoare roșu granat pe margini. Dacă îi dați un pic de aer în paharul de vin prin rotirea acestuia, acest vin roșu dezvăluie o densitate și o plinătate ridicată, care poate fi văzută în vitralii puternice la marginea paharului. Atunci când este turnat într-un pahar de vin roșu, acest vin roșu din Lumea Veche dezvăluie arome minunat de expresive de prune și vișine, completate de alte nuanțe fructate aduse de învechirea în butoaie de lemn.
Tenuta Le Macioche Le Macioche Brunello di Montalcino se prezintă cunoscătorului de vinuri ca un vin minunat de sec. Acest vin roșu nu este niciodată aspru sau auster, ci rotund și neted. În palat, acest vin roșu puternic se caracterizează printr-o textură incredibil de catifelată. Finalul acestui vin roșu matur din regiunea viticolă Toscana, mai precis din Brunello di Montalcino DOCG, încântă în cele din urmă cu un postgust remarcabil.
Vinificația Le Macioche Brunello di Montalcino de la Tenuta Le Macioche
Acest vin roșu puternic din Italia este obținut din soiul de struguri Sangiovese. Le Macioche Brunello di Montalcino este un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, deoarece acest vin italian emană un farmec european extraordinar care subliniază în mod clar succesul vinurilor din Lumea Veche. După ce sunt culeși manual, strugurii sunt imediat duși la casa de presare. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în cuve mici din lemn, la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de 30 de luni de învechire în butoaie de stejar.
Recomandări culinare pentru Tenuta Le Macioche Le Macioche Brunello di Montalcino
În mod ideal, beți acest vin roșu din Italia la 15 - 18°C ca acompaniament la spanac gratinat cu migdale, pui fiert în vin roșu sau ficat de vițel prăjit cu mere, ceapă și sos de oțet balsamic.
.
- Mai multe produse de la Tenuta Le Macioche