disponibil imediat, termen de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
González Byass Leonor Palo Cortado este un sherry de primă clasă în paharul de vin. Are o culoare galben-aurie, minunat de densă. Dacă rotiți paharul de vin, acest vin fortificat dezvăluie o vâscozitate ridicată, care se reflectă în ferestrele bisericii de pe marginea paharului. Acest vin spaniol monovarietal flatează paharul cu note minunat de complexe de lămâie, grapefruit, pomelo și lămâie. La acestea se adaugă note de cutie de trabucuri, de lemn fragil și de stejar.
González Byass Leonor Palo Cortado impresionează prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu 6 grame de zahăr rezidual. Așa cum te-ai aștepta de la un vin din această categorie de preț, acest spaniol încântă în mod natural cu cel mai bun echilibru, în ciuda uscăciunii sale. Un gust excelent nu are neapărat nevoie de zahăr. În palat, textura acestui vin puternic este minunat de catifelată și densă. Datorită acidității echilibrate a fructelor, Leonor Palo Cortado flatează palatul cu o senzație de catifelare, fără a-i lipsi prospețimea. În final, acest vin din regiunea viticolă Andaluzia încântă prin lungimea sa considerabilă. Din nou, există note de grapefruit roz și grapefruit. În final, se adaugă note minerale ale solurilor dominate de argilă și calcar.
Vinificarea vinului Leonor Palo Cortado de la González Byass
Acest sherry puternic din Spania este vinificat din soiul de struguri Palomino Fino. În Andaluzia, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de nisip, calcar și argilă. Bineînțeles, Leonor Palo Cortado nu este determinat doar de solul DO Jerez. Acest vin spaniol poate fi descris ca un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, prezentându-se ca fiind extrem de complex. Strugurii pentru acest vin fortificat din Spania, după ce se asigură o maturitate optimă, sunt exclusiv manual.
Recomandări culinare pentru Leonor Palo Cortado de la González Byass
Acest sherry din Spania se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C, ca acompaniament la salata de castraveți thailandeză, curry picant cu miel sau curry de năut.
Premii pentru Leonor Palo Cortado de la González Byass
- Mai multe produse de la González Byass