disponibil imediat, termen de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Gritsch Loibenberg Grüner Veltliner Smaragd este un vin alb de primă clasă. Dezvăluie o culoare minunat de strălucitoare, galben platinat. Dacă îi dați puțin aer prin agitare, puteți percepe un echilibru de primă clasă în acest vin alb, deoarece nu iese în evidență pe pereții paharului ca fiind apos, siropos sau licoros. La nas, acest vin alb Gritsch prezintă tot felul de coacăze albe, afine și mure. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost deja impresionant, învechirea în butoaie mari de lemn adaugă alte arome precum garrigue, ierburi mediteraneene și fum de fag.
Acest vin alb de la Gritsch este alegerea potrivită pentru toți cunoscătorii cărora le place să fie sec. Cu toate acestea, nu pare niciodată să fie sărac sau fragil, așa cum s-ar aștepta în mod natural de la un vin. În palat, textura acestui vin alb bine echilibrat este minunat de fondantă. Pe final, acest vin alb din regiunea viticolă a Austriei Inferioare încântă prin lungimea sa considerabilă. Din nou, apar note de afine și coacăze negre.
Vinificarea vinului Loibenberg Grüner Veltliner Smaragd de Gritsch
Acest vin alb echilibrat din Austria este vinificat din soiul de struguri Grüner Veltliner. Bineînțeles, Loibenberg Grüner Veltliner Smaragd este determinat și de climatul și stilul viticol din Wachau. Acest austriac poate fi descris ca un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului și se prezintă extraordinar de impresionant. Maturarea strugurilor pentru acest vin de la Grüner Veltliner este în mare măsură influențată de climatul din regiunea de cultivare. În Austria Inferioară, strugurii se dezvoltă într-un climat destul de răcoros, ceea ce se reflectă, printre altele, în struguri deosebit de lungi și uniformi și într-o greutate a mustului destul de moderată. Strugurii pentru acest vin alb din Austria sunt recoltați exclusiv manual, la momentul maturității optime. După recoltare, strugurii ajung la casa de presare cât mai repede posibil. Aici sunt selectați și sparți cu grijă. Urmează fermentarea în lemn mare, la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de câteva luni de maturare în butoaie de stejar.
Recomandări culinare pentru Gritsch Loibenberg Grüner Veltliner Smaragd
Savurați acest vin alb din Austria, în mod ideal moderat răcit la 12 - 14°C, ca vin de acompaniament la caserola de dovleac, cod cu legume cu castraveți și muștar sau spaghete cu sos de capere și roșii.
- Mai multe produse de la Gritsch - Mauritiushof