!
ambalaje!
Transport maritim!
Manhart din regiunea viticolă a Austriei Inferioare, maturat în butoaie, se prezintă în pahar de un galben deschis strălucitor. Când rotiți paharul, acest vin alb se caracterizează printr-o strălucire imensă, care îl face să danseze sprinten în pahar. Turnat în mod ideal într-un pahar de vin alb, acest vin alb prezintă arome minunat de expresive de mere coapte, note delicate de ZItrone și împletitură de drojdie.
Acest vin încântă prin gustul său elegant de sec. A fost îmbuteliat cu doar 2 grame de zahăr rezidual. Un gust excelent nu necesită neapărat zahăr rezidual. Acest vin alb fondant este multistratificat în palat. Sunt evidente nuanțe de jeleu de mere și nuanțe discret sărate. Datorită acidității echilibrate a fructelor, Manhart flatează cu o senzație plăcută în gură, fără a-i lipsi vivacitatea suculentă. Finalul acestui vin alb din regiunea viticolă a Austriei Inferioare, care este capabil să se maturizeze bine, este în cele din urmă convingător, cu un postgust remarcabil.
Vinificarea vinăriei Loimer Manhart Winery
Baza pentru Cuvée Manhart de primă clasă și minunat de elegant de la Weingut Loimer sunt strugurii Chardonnay, Pinot Gris și Pinot Blanc.
Recoltarea are loc în lăzi de 20 kg la începutul lunii septembrie. După recoltarea manuală, strugurii sunt duși rapid la casa de presare. Aici sunt selectați și sparți cu grijă. Fermentația spontană are loc în butoaie de stejar de 300 și 2500 l. Aceasta este urmată de învechire în butoaie de stejar noi și folosite. Inițial, acest vin alb rămâne pe drojdiile pline până în februarie - până la îmbutelierea pe drojdie fină.
Recomandări culinare pentru Manhart de la Weingut Loimer
Experimentați acest vin alb din Austria cel mai bine răcit moderat, la 11 - 13°C, ca însoțitor al salatei de legume cu sfeclă roșie, al curry-ului de năut sau al salatei fructate de endive.
- Mai multe produse de la Weingut Loimer