Ultimele sticle - Economisiți 10 %!
disponibil imediat, termen de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Mirinè Nebbiolo d'Alba din regiunea viticolă Piemont, maturat în butoaie, se prezintă în pahar de un roșu rubiniu dens. La rotirea paharului, acest vin roșu dezvăluie o densitate și o plinătate ridicată, care se evidențiază prin ferestrele clare de biserică de la marginea paharului. Acest vin italian monovarietal flatează paharul cu note minunat de expresive de mure, mure, coacăze negre și afine. Acestora li se alătură note de boabe de cacao, ciocolată neagră și ceai negru.
Paolo Manzone Mirinè Nebbiolo d'Alba impresionează prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu doar 1 gram de zahăr rezidual. Așa cum v-ați aștepta de la un vin, acest italian încântă în mod natural cu cel mai fin echilibru, în ciuda întregii sale uscăciuni. Un gust excelent nu are neapărat nevoie de mult zahăr. Pe limbă, acest vin roșu puternic este caracterizat de o textură incredibil de crocantă. Cu o aciditate concisă a fructelor, Mirinè Nebbiolo d'Alba este fantastic de proaspăt și vioi în palat. Pe final, acest vin roșu din regiunea viticolă Piemont încântă prin lungimea sa considerabilă. Din nou, există nuanțe de mure și mure. În final, se alătură notele minerale ale solurilor dominate de argilă și calcar.
Vinificarea vinului Paolo Manzone Mirinè Nebbiolo d'Alba
Puternicul Mirinè Nebbiolo d'Alba din Italia este un vin monovarietal, vinificat din soiul de struguri Nebbiolo. Strugurii cresc în condiții optime în Piemont. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în soluri de argilă și calcar. Bineînțeles, Mirinè Nebbiolo d'Alba este determinat și de climă și de stilul viticol Nebbiolo d'Alba DOC. Acest italian poate fi descris ca un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, cu o prezentare excepțional de impresionantă. În momentul maturității optime, strugurii pentru Mirinè Nebbiolo d'Alba sunt recoltați exclusiv manual, fără ajutorul unor mașini grosiere și mai puțin selective. După recoltare, strugurii sunt duși imediat la casa de presare. Aici sunt selectați și sparți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în rezervoare din oțel inoxidabil și lemn de mici dimensiuni, la temperaturi controlate. La finalul fermentației, Mirinè Nebbiolo d'Alba poate continua să se armonizeze pe drojdie fină timp de 12 luni.
Recomandări culinare pentru Mirinè Nebbiolo d'Alba de Paolo Manzone
Savurați acest vin roșu din Italia, temperat ideal la 15 - 18°C, ca acompaniament pentru penne cu rachetă, ficat de vițel prăjit cu mere, ceapă și sos de oțet balsamic sau boeuf bourguignon.
- Mai multe produse de la Paolo Manzone