Timp de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Nebbiolo Juvenia Coste della Sesia DOC de la Antoniolo strălucește în pahar de culoare rubiniu spre roșu granat. La nas, se deschide un buchet proaspăt și plin de viață, cu arome fructate care amintesc de dulceață de zmeură, cireșe coapte, fructe de pădure sălbatice și condimente, cu note minerale, elegante și atrăgătoare. În gură, acest Nebbiolo tânăr este gustos, echilibrat, corpolent și moale, cu o structură frumoasă și clară, cu o aciditate proaspătă și taninuri prezente și bine integrate. Finalul este de lungă durată, plăcut și plăcut.
Vinificarea vinului Nebbiolo Juvenia Coste della Sesia DOC de Antoniolo
Pentru acest Nebbiolo tânăr din nordul răcoros al Piemontului, Antoniolo a acordat o mare atenție păstrării fructuozității și prospețimii soiului de struguri. Pentru a realiza acest lucru, strugurii sunt macerate pe pielițe pentru o perioadă de 6-8 zile, scufundându-le ușor din nou și din nou pentru cea mai bună extracție posibilă a taninurilor, culorii și aromelor. Vinul este apoi transferat în rezervoare de oțel inoxidabil pentru fermentație malolactică și învechire timp de 9 luni.
Recomandări culinare pentru Nebbiolo Juvenia Coste della Sesia de Antoniolo
Tânăr, proaspăt și plin de savoare, acest Nebbiolo însoțește mâncăruri din bucătăria regională tradițională, paste clasice, risotto în multe variante, dar și o masă întreagă, carne roșie, carne de pasăre, vânat și brânzeturi cu maturare medie. Vă recomandăm să deschideți Nebbiolo Juvenia cu o oră înainte de servire.
Premii pentru Nebbiolo Juvenia Coste della Sesia DOC de la Antoniolo
- Gambero Rosso: 2 pahare pentru anul 2015
- Wine Spectator: 90 de puncte pentru 2013
- Vinous Antonio Galloni: 88 de puncte pentru 2013
- Wine Advocate Robert M.Parker: 88 puncte pentru 2007
- Mai multe produse de la Antoniolo