Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Negresco Valtènesi Rosso de la Cà Maiol, în Lombardia, prezintă în pahar o culoare roșie rubiniu densă. Atunci când rotiți paharul de vin, acest vin roșu dezvăluie o densitate și o plinătate ridicată, care este evidentă în ferestrele clare ale bisericii de la marginea paharului. În pahar, acest vin roșu din Cà Maiol dezvăluie arome de coacăze negre, afine, mure, mure, cireșe și prune, completate de garrigue, vanilie și ienupăr. În gură, Negresco Valtènesi Rosso de la Cà Maiol se deschide minunat de sec, ager și aromat. În palat, textura acestui vin roșu puternic este minunat de mătăsoasă, fondantă, catifelată și densă. Datorită acidității moderate a fructelor, Negresco Valtènesi Rosso flatează cu o senzație plăcută în gură, fără a fi lipsit de prospețime. În final, acest vin roșu din regiunea viticolă Lombardia, care poate fi păstrat bine, impresionează prin lungimea sa considerabilă. Din nou, există indicii de afine și mure. În final, se adaugă note minerale ale solurilor dominate de argilă.
Vinificarea vinului Cà Maiol Negresco Valtènesi Rosso Cà Maiol Negresco Valtènesi Rosso
Baza pentru Cuvée Negresco Valtènesi Rosso de primă clasă și minunat de puternic de la Cà Maiol sunt strugurii Barbera, Groppello, Marzemino și Sangiovese. În Lombardia, vița de vie care produce strugurii pentru acest vin crește pe soluri de argilă. Bineînțeles, Negresco Valtènesi Rosso este, de asemenea, determinat de climatul și stilul viticol al Valtenèsi DOC. Acest vin italian poate fi descris literalmente ca un vin din Lumea Veche, care este excepțional de parfumat. Dezvoltarea strugurilor pentru acest vin din Barbera, Groppello, Marzemino și Sangiovese este în mare măsură influențată de climatul din regiunea de cultură. În Lombardia, strugurii se dezvoltă într-un climat mai degrabă răcoros, ceea ce se reflectă, printre altele, în struguri deosebit de lungi și uniformi și într-o greutate mai degrabă moderată a mustului. Strugurii pentru acest vin roșu din Italia sunt recoltați exclusiv manual, atunci când sunt perfect coapte. După recoltarea manuală, strugurii ajung la cramă pe cea mai rapidă cale. Aici acestea sunt selectate și zdrobite cu grijă. Aceasta este urmată de fermentarea în lemn de mici dimensiuni la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă îmbuteliat.
Recomandări cu privire la produsele alimentare pentru Cà Maiol Negresco Valtènesi Rosso
Acest vin roșu din Italia se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C, ca acompaniament pentru ruladele de varză, vițelul și caserola de ceapă sau caserola de dovleac.
- Mai multe produse de la Azienda Agricola Cà Maiol