- Dieser exklusive Rotwein ergänzt ausgezeichnet Gerichte wie Gänsebrust mit Ingwer-Rotkohl und Majoran oder gebratene Kalbsleber mit Äpfeln, Zwiebeln und Balsamessigsauce
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus Douro & Porto angenehm balanciert
- Dieser portugiesische Rotwein eignet sich ausgezeichnet als Wein zur Grillparty
Mai multe informații despre OmLet Tinto - Niepoort
OmLet Tinto din Niepoort din Douro & Porto prezintă în pahar o culoare roșie rubinie strălucitoare. Cu puțin timp în pahar, acest vin roșu din Portugalia oferă arome minunat de expresive de mure, rotunjite de alte nuanțe fructate la care contribuie învechirea în butoaie de lemn.
Acest vin roșu de Niepoort este ideal pentru persoanele cărora le place absolut sec. OmLet Tinto se apropie foarte mult de acest lucru, deoarece a fost vinificat cu doar 2,1 grame de zahăr rezidual. Acest vin roșu mătăsos și dens este echilibrat și multistratificat în palat. Datorită acidității echilibrate a fructelor, OmLet Tinto flatează palatul cu o senzație de catifelare, fără a lipsi de vivacitate suculentă. Pe final, acest vin foarte păstrabil din regiunea viticolă Douro & Porto încântă în cele din urmă cu lungimea sa frumoasă. Există din nou nuanțe de mure.
Vinificația OmLet Tinto din Niepoort
Echilibrul OmLet Tinto din Portugalia este o cuvă obținută din soiurile de struguri Alicante Bouschet, Tempranillo și Touriga Franca. După recoltare, strugurii sunt transportați la casa de presare cât mai repede posibil. Aici sunt selectați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în rezervoare de oțel inoxidabil și în butoaie mici de lemn, la temperaturi controlate. Vinificarea este urmată de maturarea pe drojdie fină timp de câteva luni înainte ca vinul să fie în cele din urmă îmbuteliat.
Recomandare culinară pentru Niepoort OmLet Tinto
Acest vin roșu din Portugalia se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C cu cușcuș de legume cu chifteluțe de vită, pui înăbușit în vin roșu sau penne cu rachetă.
.
- Mai multe produse de la Niepoort