Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
În pahar, Piedlong Châteauneuf-du-Pape de la Vignobles Brunier are o culoare roșu-violet dens. La margine, se observă o tranziție spre roșu granat. Dacă îi dați puțin aer în pahar prin rotirea acestuia, acest vin roșu dezvăluie o densitate și o plinătate ridicată, care poate fi văzută în ferestrele bisericilor la marginea paharului. Această cuvă franceză dezvăluie în pahar note minunat de expresive de afine, coacăze negre, mure și mure. De asemenea, sunt prezente indicii de alte fructe.
Vignobles Brunier Piedlong Châteauneuf-du-Pape este plăcut de sec. Acest vin roșu nu este niciodată grosolan sau sărac, așa cum ne-am putea aștepta la un vin din segmentul iconic. Pe limbă, acest vin roșu puternic este caracterizat de o textură incredibil de densă. Finalul acestui vin roșu matur din regiunea viticolă a Văii Rhône, mai exact din Châteauneuf-du-Pape, încântă în cele din urmă cu o reverberație extraordinară. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale de la solurile dominate de argilă și lut.
Vinificarea vinului Vignobles Brunier Piedlong Châteauneuf-du-Pape
Puternicul Piedlong Châteauneuf-du-Pape din Franța este o cuvă vinificată din soiurile de struguri Grenache și Mourvèdre. În Valea Rhône, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de lut, nisip, argilă și pietriș. Datorită influenței moderatoare a râului din apropiere, strugurii se coc mai încet și dezvoltă mai multă parțialitate aromatică. În mod clar, Piedlong Châteauneuf-du-Pape este definit, de asemenea, de mai mult decât de solul Châteauneuf-du-Pape. Acest francez poate fi descris ca un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, cu o prezentare excepțional de impresionantă. Atunci când sunt perfect coapte, strugurii pentru Piedlong Châteauneuf-du-Pape sunt recoltați exclusiv manual, fără ajutorul unor utilaje grosiere și mai puțin selective. După recoltare, strugurii sunt duși rapid la presă. Aici acestea sunt sortate și atent împărțite. Urmează fermentarea în lemn mic și în lemn mare, la temperaturi controlate. După fermentare, Piedlong Châteauneuf-du-Pape este învechit timp de câteva luni în butoaie de stejar francez.
Recomandări culinare pentru Piedlong Châteauneuf-du-Pape de la Vignobles Brunier
Acest vin franțuzesc se savurează cel mai bine la o temperatură temperată de 15-18°C. Este un acompaniament perfect pentru ficatul de vițel prăjit cu mere, ceapă și sos de oțet balsamic, piept de gâscă cu varză roșie și măghiran sau boeuf bourguignon.
Premii pentru Piedlong Châteauneuf-du-Pape de la Vignobles Brunier
Pe lângă o reputație de vin emblematic, acest vin Vignobles Brunier se poate lăuda și cu premii. În detaliu, acestea sunt pentru recolta 2016
- Wine Spectator - 90 de puncte
- Mai multe produse de la Vignobles Brunier