disponibil imediat, termen de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Copiii Igino, Gian Franco și Anna Maria (a treia generație) au dedicat acest vin roșu remarcabil - Pietro Dal Cero Amarone della Valpolicella din Cà dei Frati - tatălui lor Pietro, . În pahar strălucește un roșu rubiniu intens, cu reflexe purpurii. Buchetul expresiv oferă o varietate minunată și intensă de arome - începând cu vișine coapte, care se combină minunat cu note de ciocolată, dar și de condimente, peste tonuri florale de trandafiri și lavandă cu sâmburi sălbatici, până la note balsamice.
În palat, acest vin roșu prezintă o textură puternică, dar catifelată, cu arome plăcute de cafea proaspăt măcinată și tutun moale. Taninurile dense sunt însoțite de o fructuozitate minunată și o aciditate plăcută. Finalul are o lungime de neuitat.
Vinificarea vinului Cà dei Frati Pietro Dal Cero Amarone della Valpolicella
După recoltarea foarte atentă a strugurilor pentru acest vin roșu italian, strugurii sunt uscați în cutii timp de 4 luni. După uscare, mustul este fermentat în rezervoare de oțel inoxidabil și rămâne pe pielițe pentru o perioadă mai lungă de timp. Procesul de învechire începe timp de 24 de luni în butoaie de lemn, urmate de 12 luni în rezervoare de oțel inoxidabil. În cele din urmă, acest vin se odihnește în sticlă pentru un total de 24 de luni.
Recomandări culinare pentru Pietro Dal Cero Amarone Cà dei Frati
Acest vin roșu sec din Italia este acompaniamentul ideal pentru carnea înăbușită în sos întunecat cu garnituri consistente, carne de porc trasă sau brânzeturi picante, cum ar fi brânza de munte.
Premii pentru Pietro Dal Cero Amarone din Cà dei Frati
- Falstaff: 94 de puncte pentru 2012
- Mundus Vini: Gold & Best of Show Amarone pentru 2011
- Mai multe produse de la Cà dei Frati