!
ambalaje!
Transport maritim!
În pahar, Pinot Noir din Veramonte prezintă o culoare roșu deschis dens. Nasul acestui vin roșu Veramonte prezintă tot felul de cireșe negre, mure, fructe uscate, coacăze negre și cireșe morello.
În palat, Pinot Noir de la Veramonte începe minunat de aromat, fructat și echilibrat. Pe limbă, acest vin roșu puternic este caracterizat de o textură extrem de mătăsoasă. Finalul acestui vin roșu tineresc din regiunea viticolă Aconcagua, mai exact din Valle de Casablanca, este în cele din urmă convingător, cu o reverberație considerabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale de la solurile dominate de granit și argilă.
Vinificarea Pinot Noir de la Veramonte
Baza pentru puternicul Pinot Noir din Aconcagua sunt strugurii din soiul de struguri Pinot Noir. Strugurii cresc în condiții optime în Aconcagua. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în solurile de granit și argilă. După recoltarea manuală, strugurii ajung cât mai repede posibil în casa de presare. Aici sunt sortate și zdrobite cu grijă. Apoi, fermentația are loc în lemn de mici dimensiuni, la temperaturi controlate. După terminarea fermentației, Pinot Noir este învechit timp de încă 12 luni în butoaie de stejar francez.
Recomandări culinare pentru Pinot Noir de la Veramonte
Acest vin roșu chilian se savurează cel mai bine la o temperatură cuprinsă între 15 și 18°C. Este perfect pentru a acompania un cablu. Este un acompaniament perfect pentru cod cu legume cu castraveți și muștar, penne cu rachetă sau ceapă roșie umplută cu cușcuș și caise.
- Mai multe produse de la Viñedos Veramonte