Mai multe informații despre Porphyr Lagrain Riserva Alto Adige DOC 3,0l Doppelmagnum - Kellerei Cantina Terlan
Cantina Terlan Porphyry Lagrain Riserva Alto Adige 3,0 litri dublu magnum este un vin roșu de primă clasă. Are o culoare roșu-violet minunat de densă. Dacă îi dați un pic de aer în paharul de vin prin rotirea acestuia, acest vin roșu dezvăluie o densitate și o plinătate ridicată, care se poate vedea în ferestrele bisericilor de la marginea paharului. Acest vin italian impresionează prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu un conținut excepțional de puțin zahăr rezidual. Așa cum v-ați aștepta de la un vin din segmentul de vinuri Icon, acest vin italian încântă în mod natural cu cel mai fin echilibru, în ciuda uscăciunii sale. Aroma nu are neapărat nevoie de mult zahăr rezidual. În palat, acest vin roșu puternic se caracterizează printr-o textură incredibil de densă și catifelată. Finalul acestui vin roșu tineresc din regiunea viticolă Trentino-Alto Adige impresionează cu un postgust remarcabil.
Vinificația Cantinei Terlan Porphyry Lagrain Riserva Alto Adige 3.0l dublu magnum
Acest vin roșu se concentrează în mod clar pe un singur soi de struguri, și anume Lagrein. Pentru acest vin monovarietal minunat de puternic de la Cantina Terlan au fost folosiți doar struguri fără cusur. Porphyry Lagrain Riserva Alto Adige 3.0l dublu magnum este un vin din Lumea Veche în cel mai bun sens al cuvântului, deoarece acest vin italian emană un farmec european extraordinar care subliniază în mod clar succesul vinurilor din Lumea Veche. După ce sunt recoltați manual, strugurii sunt transportați la casa de presare cât mai repede posibil. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în butoaie mici de lemn, la temperaturi controlate. Fermentarea este urmată de maturarea pe drojdie fină timp de câteva luni înainte ca vinul să fie în cele din urmă îmbuteliat.
Recomandări culinare pentru Cantina Terlan Porphyry Lagrain Riserva Alto Adige 3.0l magnum dublu
Acest vin roșu din Italia se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C cu caserolă de dovleac, piept de gâscă cu varză roșie cu ghimbir și măghiran sau tocană de vițel cu fasole și roșii.
.
- Mai multe produse de la Kellerei Cantina Terlan