disponibil imediat, termen de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Vinul de top Quercus de la Quinta de Quercus este vinificat din struguri Tempranillo doar în recolte deosebit de bune de către cei doi vinificatori Sam Harrop și Tomás Buendìa.
În pahar, acest vin impresionează cu un roșu rubiniu închis și profund. Buchetul multistratificat răsfață nasul cu arome tipice soiului de struguri: cireșele suculente întâlnesc căpșuni proaspete și prune suculente. Fructele roșii sunt susținute de ierburi proaspete - precum cimbru și rozmarin - și lemn dulce. În gură, acest vin roșu spaniol este corpolent, cu o textură catifelată și moale. Corpul bine structurat se armonizează perfect cu taninurile echilibrate. Finalul oferă o lungime minunată și expresivă și nuanțe de fructe de pădure.
Vinificarea vinului roșu Quercus
Strugurii Tempranillo pentru acest vin roșu provin din viță de vie de 30 de ani din podgoriile unice Viña Ocaña și Camino La Morras. Cei doi vinificatori, Sam Harrop și Tomás Buendìa, urmează o filozofie clară de a produce vinuri de sit, bazate pe terroir, din soiuri de struguri indigene spaniole, cu profunzime, eleganță, complexitate și potențial de învechire.
Strugurii atent culeși și selectați manual din cele două podgorii unice sunt presați ușor. Mustul rezultat este fermentat în rezervoare de oțel inoxidabil sub control de temperatură. Vinul este învechit timp de 12 luni în total în barrique din stejar american și francez. Abia apoi acest vin este îmbuteliat.
În funcție de recoltă și de evoluția recoltei, acest vin este "recreat" pentru a valorifica la maximum potențialul ridicat al strugurilor de Tempranillo din cele două locații.
Recomandări culinare pentru Tempranillo Quinta de Quercus
Savurați acest vin roșu sec din Spania decantat în serile confortabile pur și simplu solo. Dar acest vin este, de asemenea, partenerul culinar perfect pentru mâncăruri elaborate de vânat și carne înăbușită.
- Mai multe produse de la Quinta de Quercus