!
ambalaje!
Transport maritim!
Riesling Sekt brut de la Kloster Eberbach, în Rheingau, are o culoare galben deschis, strălucitoare, în pahar. Perlajul acestui vin spumant este vital și de lungă durată în pahar. Nasul acestui vin spumant Kloster Eberbach dezvăluie tot felul de mere, gutui, piersici, nectarine și caise. Ca și cum nu ar fi fost deja impresionant, se adaugă ierburi mediteraneene, garrigue și ardei verde.
Acest vin spumant sec de la Kloster Eberbach este destinat celor cărora le place vinul sec. Riesling Sekt brut se apropie deja de acest lucru, deoarece a fost vinificat cu doar 11,5 grame de zahăr rezidual. Pe limbă, acest vin spumant ușor de băut este caracterizat de o textură incredibil de crocantă. Cu aciditatea fructată prezentă, Riesling Sekt brut este minunat de proaspăt și plin de viață în palat. Finalul acestui vin spumant din regiunea viticolă Rheingau este convingător prin reverberația sa considerabilă.
Vinificarea vinului Kloster Eberbach Riesling Sekt brut
Baza pentru elegantul Riesling Sekt brut din Rheingau este reprezentată de strugurii din soiul Riesling. După recoltare, strugurii sunt aduși la vinărie pe cea mai rapidă rută. Aici sunt selectate și măcinate cu grijă. Aceasta este urmată de fermentarea vinurilor de bază. După compoziția vinului spumant final, urmează o învechire ulterioară pe baza unei fermentații clasice în sticlă. Kloster Eberbach Riesling Sekt brut se maturează apoi timp de câteva luni în sticlă și este în cele din urmă dezghețat.
Mâncare recomandată pentru Riesling Sekt brut de la Kloster Eberbach
Acest vin spumant din Germania ar trebui să fie savurat foarte bine răcit, la o temperatură de 5 - 7°C. Este un acompaniament perfect pentru omletă cu somon și fenicul, salată de legume cu sfeclă roșie sau trifoi de banane într-un pahar.
- Mai multe produse de la Weingut Kloster Eberbach