Timp de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Paolo Manzone San Giuliano Barbaresco este un vin roșu de primă clasă. Prezintă o culoare roșie rubiniu minunat de densă. Dacă înclinați puțin paharul, puteți observa o tranziție a culorii spre roșu granat la marginile acestui vin învechit în butoaie. Primul nas al lui San Giuliano Barbaresco flatează cu cireșe negre, cireșe morello și prune. Părților fructate ale buchetului li se alătură note de învechire în butoaie, cum ar fi nuanțe și mai fructate-balsamice.
San Giuliano Barbaresco de la Paolo Manzone este vinul potrivit pentru toți iubitorii de vinuri care doresc cât mai puțină dulceață reziduală în vinul lor. În același timp, însă, nu pare niciodată să fie sărac sau fragil, așa cum s-ar aștepta în mod natural de la un vin din gama superioară de preț. Acest vin roșu crocant este corpolent și complex în palat. Datorită acidității concise a fructelor, San Giuliano Barbaresco este minunat de proaspăt și vioi în palat. Finalul acestui vin roșu din regiunea viticolă Piemont, mai exact din Barbaresco DOCG, captivează în cele din urmă cu o reverberație considerabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de nuanțe minerale provenite de la solurile dominate de calcar și marnă.
Vinificarea vinului San Giuliano Barbaresco de către Paolo Manzone
Acest vin roșu se concentrează în mod clar pe un singur soi de struguri, și anume Nebbiolo. Doar cei mai buni struguri au fost recoltați pentru acest vin monovarietal excepțional de puternic de la Paolo Manzone. După recoltare, strugurii sunt duși imediat la cramă. Aici sunt triate și sparte cu grijă. Fermentarea are loc apoi în rezervoare din oțel inoxidabil și în lemn mare, la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă tras în sticle.
Recomandări culinare pentru San Giuliano Barbaresco de Paolo Manzone
Acest italian se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C. Este perfect ca vin de acompaniament pentru penne cu rachetă, ficat de vițel prăjit cu mere, ceapă și sos de oțet balsamic sau ceapă roșie umplută cu cușcuș și caise.
- Mai multe produse de la Paolo Manzone