!
ambalaje!
Transport maritim!
SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta din regiunea viticolă a Siciliei, învechit în butoaie, prezintă în pahar un roșu purpuriu dens. Primul nas al vinului SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta prezintă nuanțe de prune, fructe uscate și cireșe negre. Componentelor fructate ale buchetului li se alătură note de învechire în butoaie, precum ciocolată neagră, boabe de cacao și condimente de turtă dulce.
Acest roșu de la Vaccaro este potrivit pentru toți iubitorii de vinuri care îl preferă sec. Cu toate acestea, nu este niciodată uscat sau casant. Pe limbă, acest vin roșu puternic este caracterizat de o textură incredibil de densă. Datorită acidității concise a fructelor, SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta este excepțional de proaspăt și vioi în palat. Finalul acestui vin roșu din regiunea viticolă a Siciliei, mai exact din Salaparuta, este în cele din urmă convingător, cu o reverberație considerabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de fațete minerale ale solurilor dominate de argilă.
Vinificarea vinului SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta din Vaccaro
Acest vin roșu puternic din Italia este vinificat din soiul de struguri Nero d'Avola. Strugurii cresc în condiții optime în Sicilia. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în solurile alcătuite din argilă. După recoltare, strugurii sunt duși imediat la casa de presare. Aici sunt selectați și sparți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în rezervoare din oțel inoxidabil și lemn de mici dimensiuni, la temperaturi controlate. După terminarea fermentației, SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta poate continua să se armonizeze pe drojdie fină timp de câteva luni.
Recomandări culinare pentru SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta de la Vaccaro
Acest vin roșu din Italia trebuie savurat cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C. Este perfect ca acompaniament la tocană de rom, piept de rață cu mazăre dulce sau tigaie de cartofi cu somon.
- Mai multe produse de la Vini Vaccaro