!
ambalaje!
Transport maritim!
Neleman Tempranillo Monastrell este un vin roșu organic de primă clasă. Are o culoare roșu rubiniu minunat de strălucitoare. Buchetul acestui vin roșu din Valencia încântă cu note de mure, crin, coacăze negre și violete. Dacă urmărim aroma mai departe, se adaugă ierburi mediteraneene, ardei verde și garrigue.
Acest vin spaniol încântă cu gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu foarte puțin zahăr rezidual. Acesta este un vin de calitate autentică, care se distinge clar de calitățile mai simple, astfel încât acest vin spaniol încântă în mod natural cu cel mai bun echilibru, în ciuda uscăciunii sale. Aroma nu are neapărat nevoie de mult zahăr. Pe limbă, acest vin roșu bine echilibrat este caracterizat de o textură incredibil de mătăsoasă. Finalul acestui vin roșu tineresc din regiunea viticolă Valencia, mai exact din DO Valencia, este în cele din urmă convingător, cu o reverberație considerabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de fațete minerale ale solurilor dominate de ardezie și calcar.
Vinificarea vinului Neleman Tempranillo Monastrell
Acest vin roșu echilibrat din Spania este obținut prin metoda ecologică din soiurile de struguri Monastrell și Tempranillo. Strugurii cresc în condiții optime în Valencia. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în solurile de calcar și ardezie. După culesul strugurilor, strugurii sunt duși rapid la casa de presare. Aici acestea sunt sortate și atent împărțite. Fermentarea are loc în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. După ce fermentația este completă, Tempranillo Monastrell poate continua să se armonizeze timp de câteva luni pe drojdie fină.
Recomandări culinare pentru Neleman Tempranillo Monastrell
Experimentați acest vin roșu organic din Spania, temperat în mod ideal la 15-18°C, ca vin de însoțire a cepei roșii umplute cu cușcuș și caise, a pachetelor de brânză de oaie la cuptor sau a codului cu legume cu castraveți și muștar.
- Mai multe produse de la Neleman