Mai multe informații despre Ultreia - Raúl Pérez
Ultreia din regiunea viticolă Castilia - León, maturat în butoaie, se prezintă în pahar cu o culoare roșu purpuriu strălucitor. Acest vin roșu Raúl Pérez dezvăluie la nas tot felul de mure și geranium. Ca și cum nu ar fi fost deja impresionant, se adaugă și lemnul prăjit și iaurtul, datorită învechirii în butoaie mici de lemn.
Acest vin roșu de la Raúl Pérez este pentru băutorii de vin care nu-și pot bea vinul suficient de sec. Ultreia se apropie foarte mult de acest lucru, deoarece a fost produs cu doar 0,6 grame de zahăr rezidual. Textura acestui vin roșu bine echilibrat este minunat de densă în palat. Datorită acidității fructate prezente, Ultreia este minunat de proaspăt și plin de viață în palat. Pe final, acest vin roșu păstrabil din regiunea viticolă Castilia - León impresionează prin lungimea sa considerabilă. Încă o dată, există note de geranium și mure.
Vinificația de Raúl Pérez Ultreia
Echilibrul Ultreia din Spania este un vin monovarietal obținut din soiul de struguri Mencia. După recoltare, strugurii sunt transportați la casa de presare cât mai repede posibil. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în cuve mici din lemn, la temperaturi controlate. La finalul acestui proces, elegantul Ultreia este maturat timp de 18 luni în baricuri de stejar.
Recomandări culinare pentru Ultreia de Raúl Pérez
Acest vin spaniol se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C. Se potrivește perfect cu supă de praz, paste cu găluște cu cârnați sau rulade de varză
.- Mai multe produse de la Raúl Pérez