Timp de livrare aprox. 10-12 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
VV Riesling VV Riesling de la Van Volxem strălucește în pahar cu un galben deschis strălucitor. Turnat în mod ideal într-un pahar de vin alb, acest vin alb din Lumea Veche prezintă arome minunat de expresive de cireșe mures, prune, cireșe negre și damasc, completate de alte nuanțe fructate.
În palat, textura acestui vin alb cu picior ușor este minunat de ușoară. Cu aciditatea concisă a fructelor, VV Riesling se dezvăluie impresionant de proaspăt și plin de viață în palat. Finalul acestui vin alb din regiunea viticolă Saar, mai precis din Wiltingen, care este capabil să se maturizeze bine, este în cele din urmă convingător, cu o reverberație considerabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de fațete minerale ale solurilor dominate de ardezie.
Vinificarea vinului Van Volxem VV Riesling
Acest vin se concentrează în mod clar pe un singur soi de struguri, și anume Riesling. Pentru acest vin de soi minunat de elegant de la Van Volxem a fost adus doar material viticol impecabil. Strugurii cresc în condiții optime în Saar. Vița de vie de aici își înfige rădăcinile adânc în solurile de ardezie. Mai mult, strugurii acestui vin alb de la Van Volxem nu cresc în zonele joase, ci își sapă rădăcinile în solul de pe pantele abrupte. Cultivarea pe pante abrupte asigură faptul că, chiar și în regiunile mai reci, cu perioade de vegetație mai puțin lungi, vița de vie prinde un maxim de soare. În momentul maturității optime, strugurii pentru VV Riesling sunt recoltați exclusiv manual, fără ajutorul unor mașini grosiere și mai puțin selective. După recoltarea manuală, strugurii ajung la casa de presare cât mai repede posibil. Aici sunt sortați și mărunțiți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. Vinificarea este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă îmbuteliat.
Recomandări culinare pentru VV Riesling de la Van Volxem
Consumați acest vin alb din Germania în mod ideal bine răcit la 8 - 10°C ca vin de însoțire la rulade de varză, salată de sparanghel cu quinoa sau supă de praz.
- Mai multe produse de la Van Volxem