mai mult de 17 151 Vinuri doar pentru tine!
☎ Sfaturi personale!
♲ Ambalaj securizat!
transport maritim fiabil!

Transport și plată

Articolele sunt expediate din Dresda/Germania. Comandați în Germania. Expedim de la 1 € valoarea mărfii cu DHL și UPS și de la aprox. 180 de sticle pe palet cu o agenție de expediție. Costurile de transport sunt calculate în € și afișate în timpul procesului de comandă în moneda pe care ați ales-o și calculate la cursul de schimb respectiv.

Costurile de expediere pentru clienții din gastronomie, restaurante, catering hotelier sunt listate în zona activată separat. Pentru acces, este suficient să vă deschideți un cont de client și să ne trimiteți un e-mail prin intermediul formularului de contact.

DHL DHL Packstation UPS UPS Express

România
(Comenzi via vinello.ro)
Costuri de transport DHLCosturi de expediere UPS
Standard

până la 3 sticle (până la 5 kg) - 12,18 €

până la 6 sticle (până la 9 kg) - 15 €

până la 12 sticle (până la 9 kg) - 30 €

până la 18 sticle (până la 9 kg) - 35 €

până la 3 sticle (până la 5 kg) - 15 €

până la 72 sticle (până la 116 kg) - 12,18 €

 

 

Disponibilitate și termene de livrare

Timpul de livrare respectiv este indicat pe produs și în cutie. În cazul în care cantitatea de mărfuri se modifică, termenul de livrare se poate modifica în funcție de stoc.

Timpul de livrare începe în ziua în care se primește plata până la ora 12.00. În cazul în care plata este primită sâmbătă, duminică sau într-o zi de sărbătoare legală în Germania sau Saxonia, timpul de livrare se calculează începând cu următoarea zi lucrătoare. Acest lucru este valabil și pentru ultima zi de livrare.

În cazul în care articolul nu este în stoc, vă vom informa în timp util (de exemplu, în cazul unei schimbări de an).

Pentru vinuri, livrăm recolta disponibilă. În timpul procesului de comandă, aveți opțiunea de a respinge o recoltă (caseta de selectare).

Livrăm în limita stocului disponibil. Nu este posibilă o garanție de livrare, iar articolele epuizate și indisponibile nu pot fi livrate.

UP UP
UP