mai mult de 17 151 Vinuri doar pentru tine!
☎ Sfaturi personale!
♲ Ambalaj securizat!
transport maritim fiabil!
SFAT!
90
Punkte
Robert Parker
91
Punkte
Vinous
91
Punkte
Falstaff
91
Punkte
James Suckling
91
Punkte
Wine Enthusiast
91
Punkte
Jeb Dunnuck
SFAT!
Blackberry, Grapefruit, Violete și Solul pădurii

Miraval Rosé Côtes de Provence AOP 2021 - Château Miraval

Întrebări despre produs?
Cantitatea maximă a comenzii a fost atinsă, cantitatea comenzii este ajustată automat.
Cantitatea minimă de comandă nu a fost atinsă, cantitatea de comandă este ajustată automat.
Scala nu este valabilă și va fi ajustată automat.
6
12
18

disponibil imediat, termen de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare

Miraval Rosé Côtes de Provence AOP 2021 - Château Miraval
Sfaturi personale <br />!
Sfaturi personale
!
Sfaturi personale <br />!
Asigurați
ambalaje!
Sfaturi personale <br />!
De încredere
Transport maritim!
Informații suplimentare

Deși dragostea a două mari vedete de la Hollywood s-a stins de mult, Miraval Rosé-ul lor - complet neimpresionat de acest lucru - devine mai bun de la an la an și este menționat de mult timp în aceeași măsură cu marile vinuri.

În 2008, Angelina Jolie și soțul ei, Brad Pitt - la fel ca multe vedete și starlete înainte și după ei - au intrat în afacerile cu vinuri. Au închiriat o cameră la Château Miraval din Provence franceză, au cumpărat ulterior podgoria și, împreună cu familia de viticultori Perrin, au vinificat vinuri provensale care sunt și astăzi de neegalat. Dragostea fostului cuplu de vis a trecut - vinurile au rămas - spre fericirea noastră, a tuturor.

Unul dintre cele mai bune și mai căutate vinuri de la Château Miraval este, fără îndoială, Miraval Rosé Côtes de Provence AOP, care - de mult timp decoltat de un statut de cult - încântă observatorul an de an cu fermecătoarea sa strălucire roz somon, chiar înainte ca dopul să părăsească gâtul sticlei, deoarece eticheta discretă, dar nu mai puțin nobilă, a sticlei originale de vin dezvăluie acest minunat joc de culori estival.

Ceea ce a fost promis ochiului într-un mod atât de plin de speranță, buchetul se livrează nasului după ce ați destupat cu grijă sticla și ați lăsat Miraval Rosé Côtes de Provence să curgă ondulat în paharul de vin alb și cristalin. După o primă adulmecare atentă în pahar, în mintea noastră zboară imagini de căpșuni proaspăt culese și zmeură gustoasă. Abia apoi învârtim paharul umplut cu Miraval Rosé pentru a face ca vinul rosé să bubuie cu aer. Aceasta, la rândul său, eliberează arome delicate de coajă de lămâie și migdale, completate de nuanțe florale subtile care evocă impresii de câmpuri de lavandă în floare.

Palatul a fost de mult timp umplut de o anticipare irepresibilă de către nas când, în sfârșit, punem paharul jos pentru a lăsa prima mică înghițitură de Miraval Rosé Côtes de Provence să alunece pe limbă. Recunoaștem imediat impresiile dominante de căpșuni și zmeură proaspăt culese pe care nasul le-a adulmecat deja, completate perfect de nuanțe fine de plante și citrice. A doua înghițitură alunecă nu mai puțin lin pe limbă și ne vorbește despre o textură minunat de echilibrată și despre o experiență de degustare mătăsoasă și elegantă, care se prelungește până la finalul lung și intens. Ceea ce rămâne la final este senzația de eleganță și prospețime incomparabile și amintirea unei experiențe vinofile de ansamblu care este mult mai mult decât un simplu vin de celebritate. Și înainte de a vă da seama, paharul este golit și următoarea sticlă este deja destupată.

Vinificarea vinului Miraval Rosé

Este nevoie de mult timp și dragoste pentru a evoca în sticlă un vin excepțional precum Château Miraval Rosé Côtes de Provence AOP. Strugurii, care se dezvoltă pe calcar mineral și argilă, sunt recoltați manual la primele ore ale dimineții. În acest moment, fructele au cea mai mare prospețime. Pentru a se asigura că această prospețime nu se pierde, strugurii sunt transportați rapid în lăzi mici în pivniță, unde sunt selectați de două ori pentru a-i păstra doar pe cei mai buni. Cinsault, Grenache și Rolle sunt presate, în timp ce Syrah este parțial vinificată prin metoda Saignee. Majoritatea vinului este maturat în oțel inoxidabil, în timp ce o mică parte este maturat în butoaie de batonnage.

Recomandări culinare pentru Miraval Rosé

De ce să nu încercați Château Miraval Rosé Côtes de Provence AOP de vară cu păstrăv crocant de somon cu fructe de mare pe julienne de unt și piure de cartofi-celuloză sau cu pui cu mozzarella în sos de cremă de busuioc. Acest rosé provensal de la casa Miraval este potrivit și ca aperitiv sau ca acompaniament la un picnic în parc într-o zi călduroasă de vară - dar nu uitați geanta frigorifică, pentru că, desigur, Miraval Rosé se savurează cel mai bine la o temperatură cuprinsă între 8 și 11°C.

Recenzie a Miraval Rosé de către presa de specialitate

Jeb Dunnuck: "Miraval Côtes De Provence Rosé 2017 este superb. Notele de piersici, citrice și zmeură, toate sar din pahar și este suculent, vibrant și crocant în palat. Este grozav și bănuiesc că este cea mai bună recoltă de până acum pentru această cuvă."

Wine Enthusiast: "Încă deținută în comun de Brad Pitt și Angelina Jolie, această frumoasă proprietate a produs un vin bogat și plin. Realizat pentru proprietari de către familia Perrin de la Château de Beaucastel din Valea Rhône, acest vin prezintă o mare sofisticare, cu fructe bogate de caramel și căpșuni și condimente. Se bea acum."

Natalie MacLean: "Acest vin nu are nevoie să călărească pe spinarea celebrității lui Brad și Angelina: este de sine stătător ca un rosé teribil și răcoritor   cu arome de căpșuni mici de câmp, coajă de portocală și condimente ușoare. Ar trebui să adaug totuși că există o notă de dramatism în nas, cu un final surprinzător de twist? Cu siguranță va fi un succes de box office la magazinul dvs. de băuturi alcoolice. Îmbuteliat în stil hollywoodian, într-un recipient frumos și bine conturat. O nuanță frumoasă de roz de balerină. Finalul este floral și elegant. Se potrivește cu stridii și seri de film."

Decanter: "Soarta acestei podgorii deținute de celebrități, care în prezent aparține lui Brad Pitt și Angelina Jolie, poate fi incertă, dar nu există nicio îndoială cu privire la calitatea acestui rosé proaspăt, elegant, cu parfum de căpșuni sălbatice. Se bea cu: homar, biban de mare."

Falstaff: "Un vin versatil: la fel de potrivit pentru aperitive ca și pentru bucătăria proaspătă de vară."

Evaluări ale Miraval Rosé

  • Robert Parker: 90 puncte
  • Vinous: 91 de puncte
  • Falstaff: 91 de puncte pentru 2019
  • James Suckling: 91 de puncte pentru 2017
  • Wine Enthusiast: 91 de puncte pentru 2017
  • Jeb Dunnuck: 91 de puncte pentru 2017
  • Meininger Weinwirtschaft "Cele 100 de vinuri ale anului 2018": locul 1 vin rosé

Lucruri de știut despre Miraval Rosé Côtes de Provence AOP 2021 - Château Miraval

De unde pot cumpăra sau comanda Miraval Rosé? Ce înseamnă Miraval?
Miraval Rosé este disponibil în magazinele specializate sau prin comandă prin poștă, de exemplu la VINELLO Miraval înseamnă "miracol". Așadar, numele spune totul aici Miraval Rosé are un gust de căpșuni, zmeură, migdale și coajă de lămâie Miraval Rosé este un vin din Provence franceză. Miraval este una dintre puținele crame care deține propria vale în zona Correns, la nord de Brignoles. Podgoriile se întind pe denumirile Coteaux Varois en Provence la nord-vest și Cotes de Provence la est Deși podgoria Miraval este certificată organic, Miraval Rosé nu este un vin produs exclusiv organic Nu, Miraval Rosé nu este un vin vegan.
Ce gust are Miraval Rosé?
Familia viticolă Perrin de la Chateau Miraval este responsabilă pentru Miraval Rosé Miraval Rosé este un vin rosé sec, cu doar 0,2 g/l de zahăr rezidual.
Unde este produs Miraval Rosé?
Miraval Rosé este un vin organic?
Miraval Rosé este vegan?
Cine produce Miraval Rosé?
Miraval Rosé este un vin rosé dulce sau sec?
Caracteristicile produsului
90
Punkte
Robert Parker
91
Punkte
Vinous
91
Punkte
Falstaff
91
Punkte
James Suckling
91
Punkte
Wine Enthusiast
91
Punkte
Jeb Dunnuck
Tipul de produs:
Tipul de vin:
Vin rosé
Culoarea vinului:
rosé
Gust:
Ocazie și temă:
Vin de balcon (merge și pe terasă!) , Grătar , Picnic , Vin de vară , Ziua Îndrăgostiților
Vintage:
2021
Aciditatea totală aprox. în g/l:
5,4
Zahăr rezidual aprox. în g/l:
0,2
Țara:
Franța
Zona de cultivare:
Provence (FR)
Subregiunea:
Cotes de Provence (FR)
Cuvée:
Soi de struguri cuvée
Expansiune:
Rezervor din oțel inoxidabil , lemn mic
Detalii privind extinderea:
Edelstahltank , französische Eiche , Batonnage
Clasificarea calității și predicte:
AOP Appellation d’Origine Protégée
Prämierungen:
Robert Parker - The Wine Advocate - 90 Punkte , Vinous Antonio Galloni - 91 Punkte , Falstaff - 91 Punkte , James Suckling - 91 Punkte , Wine Enthusiast - 91 Punkte , Jeb Dunnuck - 91 Punkte
Soluri și straturi speciale:
Var , Sunet
Citire:
Aleși cu mâna
Aroma:
Blackberry , Grapefruit , Violete , Solul pădurii
Textura / senzația în gură:
mătăsos
Reverberație / Final:
lung
Stil:
Lumea veche , modern , gossamer
Optimale Serviertemperatur in °C:
8 - 10
Recomandări alimentare:
Mâncăruri ușoare și luminoase
Recomandare pentru sticlă:
Pahar de vin alb
Dimensiunea sticlei în l:
0,75
Designul și echipamentul sticlei:
floral
Tipul de închidere:
Plută
Termen de valabilitate în ani de la JG:
2
Alcool în vol%:
13,0
Alergeni și ingrediente:
enthält Sulfite und Schwefeldioxid
Distribuitor:
Château de Miraval - Miraval - 83570 Correns - Frankreich
Articolul nr.:
70007-FR-RO-BL-001-16
Recenzii

Pitt, arată bine și are gust...

Super manipulare din partea lui Vinello.

Text tradus - Afișați ratingul original
| 30 ian. 2022

Miraval Rosé!...

Numai că acest ...

Text tradus - Afișați ratingul original
| 16 nov. 2021

Vă mulțumim pentru acest vin...

Preț bun, vin bun.

Text tradus - Afișați ratingul original
| 9 aug. 2021

Rosé-ul meu preferat...

A funcționat bine. Miraval este foarte bun.

Text tradus - Afișați ratingul original
| 8 aug. 2021

5 stele...

Rosé frumos

Text tradus - Afișați ratingul original
| 7 iun. 2021

Încântat!...

Prețul nu este chiar ieftin pentru un vin rosé, dar merită. Alternativ, îmi place Clarette.

Text tradus - Afișați ratingul original
| 24 feb. 2021
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

UP UP
UP