mai mult de 19 725 Vinuri doar pentru tine!
☎ Sfaturi personale!
♲ Ambalaj securizat!
transport maritim fiabil!
SFAT!
90
Punkte
Robert Parker
91
Punkte
Vinous
91
Punkte
Falstaff
91
Punkte
James Suckling
92
Punkte
Wine Enthusiast
91
Punkte
Jeb Dunnuck
SFAT!
Blackberry, Grapefruit, Violete și Solul pădurii
 • Acest vin rosé obținut din struguri Cinsault, Grenache, Syrah și Vermentino este un acompaniament excelent pentru legumele prăjite cu pește sau pentru salata fructată de endive
 • Acest vin din Provence este extraordinar de bine echilibrat
 • Un vin rosé care a câștigat numeroase premii, de primă clasă pentru Ziua Îndrăgostiților sau un picnic, printre alte ocazii

Miraval Rosé Côtes de Provence AOP - Château Miraval

Recolta

9999
2022
Cantitatea maximă a comenzii a fost atinsă, cantitatea comenzii este ajustată automat.
Cantitatea minimă de comandă nu a fost atinsă, cantitatea de comandă este ajustată automat.
Scala nu este valabilă și va fi ajustată automat.
6
12
24
Preț unitar: 100.9 *
Miraval Rosé Côtes de Provence AOP - Château Miraval
Personal!
Personal!
Personal!
Ambalaj
securizat!
Personal!
De încredere!
Pitt, arată bine și are gust...
Super manipulare din partea lui Vinello.
Super manipulare din partea lui Vinello.
Text tradus - Afișați ratingul original
| 30 ian. 2022
Miraval Rosé!...
Numai că acest ...
Numai că acest ...
Text tradus - Afișați ratingul original
| 16 nov. 2021
Vă mulțumim pentru acest vin...
Preț bun, vin bun.
Preț bun, vin bun.
Text tradus - Afișați ratingul original
| 9 aug. 2021
Rosé-ul meu preferat...
A funcționat bine. Miraval este foarte bun.
A funcționat bine. Miraval este foarte bun.
Text tradus - Afișați ratingul original
| 8 aug. 2021
5 stele...
Rosé frumos
Rosé frumos
Text tradus - Afișați ratingul original
| 7 iun. 2021
Încântat!...
Prețul nu este chiar ieftin pentru un vin rosé, dar merită. Alternativ, îmi place Clarette.
Prețul nu este chiar ieftin pentru un vin rosé, dar merită. Alternativ, îmi place Clarette.
Text tradus - Afișați ratingul original
| 24 feb. 2021

Mai multe informații despre Miraval Rosé Côtes de Provence AOP - Château Miraval

Deși dragostea a două mari vedete de la Hollywood a dispărut de mult timp, Miraval Rosé al lor - complet neimpresionat de acest lucru - se îmbunătățește de la an la an și a fost menționat de mult timp în aceeași suflare cu cei mari.

În 2008, Angelina Jolie și soțul ei, Brad Pitt - la fel ca multe vedete și starlete înainte și după ei - au intrat în afacerile cu vinuri. Ei au închiriat o cameră la Château Miraval în Provence, Franța, ulterior au cumpărat podgoria și au lucrat cu familia de viticultori Perrin pentru a produce vinuri provensale care sunt și astăzi de neegalat. Dragostea fostului cuplu de vis a trecut - vinurile au rămas - din fericire pentru noi toți.

.

Unul dintre cele mai bune și mai căutate vinuri de la Château Miraval este, fără îndoială, Miraval Rosé Côtes de Provence AOP, care - de mult timp a dobândit statutul de vin cult - încântă privitorii an de an cu strălucirea sa fermecătoare de culoare roz somon, înainte chiar ca dopul să părăsească gâtul sticlei, deoarece eticheta discretă, dar nu mai puțin elegantă, de pe sticla de vin originală dezvăluie acest minunat joc de culori estival.

Ceea ce a fost promis atât de promițător ochiului se realizează prin buchetul de pe nas după ce se destupă cu grijă sticla și se lasă Miraval Rosé Côtes de Provence să se unduiască în paharul de vin alb și cristalin. După o primă adulmecare precaută în pahar, în fața ochiului nostru interior zboară imagini de fragi proaspăt culeși și de mure aromate. Abia apoi învârtim paharul umplut cu Miraval Rosé pentru a aerisi vinul rosé. Aceasta, la rândul său, eliberează arome delicate de coajă de lămâie și almandine, completate de nuanțe florale subtile care evocă impresii de câmpuri de lavandă în floare.

Palatul este deja plin de o nerăbdare nestăvilită atunci când, în sfârșit, ridicăm paharul pentru a lăsa să alunece pe limbă prima mică înghițitură de Miraval Rosé Côtes de Provence. Recunoaștem imediat impresiile dominante de căpșuni și zmeură proaspăt culese pe care nasul le-a adulmecat deja, completate perfect de nuanțe fine de plante și citrice. A doua înghițitură alunecă nu mai puțin lin pe limbă și ne vorbește despre o textură minunat de echilibrată și o experiență mătăsoasă și elegantă în palat, care persistă până la finalul lung și intens. Ceea ce rămâne la final este o senzație de eleganță și prospețime de neegalat și amintirea unei experiențe vinofile de ansamblu care este mult mai mult decât un simplu vin de celebritate. Și înainte de a vă da seama, paharul a fost golit și următoarea sticlă a fost destupată.

Vinificația vinului Miraval Rosé.

Elaborarea unui vin excepțional precum Château Miraval Rosé Côtes de Provence AOP necesită mult timp și dragoste. Strugurii, care se dezvoltă pe calcar mineral și argilă, sunt recoltați manual la primele ore ale dimineții. Acesta este momentul în care fructele sunt cele mai proaspete. Pentru a se asigura că acest lucru nu se pierde, strugurii sunt transportați rapid în lăzi mici în pivniță, unde sunt selectați de două ori pentru a se asigura că sunt păstrați doar cei mai buni struguri. Cinsault, Grenache și Rolle sunt presate, în timp ce o parte din Syrah este vinificată prin metoda Saignee. Majoritatea vinului este maturat în oțel inoxidabil, iar o mică parte din vin se maturează în butoaie de batonnage.

Recomandare pentru Miraval Rosé.

Încercați-l pe Château Miraval Rosé Côtes de Provence AOP de vară cu păstrăv crocant de somon cu fructe de mare pe julienne de unt și piure de cartofi și țelină sau cu pui cu mozzarella într-un sos de cremă de busuioc. Acest rosé provensal de la Miraval este, de asemenea, potrivit ca aperitiv sau ca acompaniament la un picnic în parc într-o zi călduroasă de vară - dar nu uitați geanta frigorifică, deoarece Miraval Rosé se savurează, desigur, cel mai bine la o temperatură cuprinsă între 8 și 11° C.

.

Recenzie a Miraval Rosé de către presa de specialitate

.

Jeb Dunnuck: "Miraval Côtes De Provence Rosé 2017 este superb. Notele de piersici, citrice și zmeură, toate sar din pahar și este suculent, vibrant și crocant în palat. Este grozav și bănuiesc că este cea mai bună recoltă de până acum pentru acest cuvée."

>.

Wine Enthusiast: "Încă deținută în comun de Brad Pitt și Angelina Jolie, această frumoasă proprietate a produs un vin bogat și plin. Realizat pentru proprietari de către familia Perrin de la Château de Beaucastel din Valea Rhône, acest vin prezintă o mare sofisticare, cu fructe bogate de caramel și căpșuni și condimente. A se bea acum."

.

Natalie MacLean: "Acest vin nu are nevoie să călărească pe spinarea celebrității lui Brad și Angelina: este de sine stătător ca un rosé teribil, răcoritor, cu arome de căpșuni mici de câmp, coajă de portocală și mirodenii ușoare. Ar trebui să adaug totuși că există o notă de dramatism în nas, cu un final surprinzător de twist? Cu siguranță va fi un succes de box office la magazinul dumneavoastră de băuturi alcoolice. Îmbuteliat în stil hollywoodian într-un recipient frumos și bine conturat. O nuanță frumoasă de roz de balerină. Finalul este floral și elegant. Se potrivește cu stridii și seri de film."

.

Decanter: "Soarta acestei podgorii deținute de celebrități, care în prezent aparține lui Brad Pitt și Angelina Jolie, poate fi incertă, dar nu există niciun dubiu cu privire la calitatea acestui rosé proaspăt, elegant, cu parfum de căpșuni sălbatice. A se bea cu: homar, biban de mare."

.

Falstaff: "Un vin versatil: la fel de potrivit ca aperitiv ca și cu bucătăria proaspătă de vară."

Recenzii despre Miraval Rosé

.
 • Wine Enthusiast: 92 de puncte pentru 2021
 • .
 • Robert Parker: 90 de puncte
 • .
 • Vinous: 91 puncte
 • Falstaff: 91 de puncte pentru 2019
 • James Suckling: 91 de puncte pentru 2017
 • Jeb Dunnuck: 91 de puncte pentru 2017
 • Meininger Weinwirtschaft "Cele 100 de vinuri ale anului 2018": Locul 1 vin rosé

Lucruri de știut despre Miraval Rosé Côtes de Provence AOP - Château Miraval

De unde pot cumpăra sau comanda Miraval Rosé? Ce înseamnă Miraval?
Miraval Rosé este disponibil în magazinele specializate sau prin comandă prin poștă, de exemplu la VINELLO Miraval înseamnă "miracol". Așadar, numele spune totul aici Miraval Rosé are un gust de căpșuni, zmeură, migdale și coajă de lămâie Miraval Rosé este un vin din Provence franceză. Miraval este una dintre puținele crame care deține propria vale în zona Correns, la nord de Brignoles. Podgoriile se întind pe denumirile Coteaux Varois en Provence la nord-vest și Cotes de Provence la est Deși podgoria Miraval este certificată organic, Miraval Rosé nu este un vin produs exclusiv organic Nu, Miraval Rosé nu este un vin vegan.
Ce gust are Miraval Rosé?
Familia viticolă Perrin de la Chateau Miraval este responsabilă pentru Miraval Rosé Miraval Rosé este un vin rosé sec, cu doar 0,2 g/l de zahăr rezidual.
Unde este produs Miraval Rosé?
Miraval Rosé este un vin organic?
Miraval Rosé este vegan?
Cine produce Miraval Rosé?
Miraval Rosé este un vin rosé dulce sau sec?

Date concrete

90
Punkte
Robert Parker
91
Punkte
Vinous
91
Punkte
Falstaff
91
Punkte
James Suckling
92
Punkte
Wine Enthusiast
91
Punkte
Jeb Dunnuck
Tipul de produs:
Tipul de vin:
Vin rosé
Culoarea vinului:
rosé
Gust:
Ocazie și temă:
Vin de balcon (merge și pe terasă!) , Grătar , Picnic , Vin de vară , Ziua Îndrăgostiților
Aciditatea totală aprox. în g/l:
5.4
Zahăr rezidual aprox. în g/l:
0.2
Țara:
Franța
Zona de cultivare:
Provence (FR)
Subregiunea:
Cotes de Provence (FR)
Cuvée:
Soi de struguri cuvée
Maturarea:
Rezervor din oțel inoxidabil , lemn mic
Detalii privind extinderea:
Rezervor din oțel inoxidabil , Stejar francez , Batonnage
Clasificarea calității și predicte:
AOP Appellation d’Origine Protégée
Premii:
Robert Parker - The Wine Advocate - 90 Punkte , Vinous Antonio Galloni - 91 Punkte , Falstaff - 91 Punkte , James Suckling - 91 Punkte , Wine Enthusiast - 92 Punkte , Jeb Dunnuck - 91 Punkte
Podele & Straturi speciale:
Var , Sunet
Citire:
Aleși cu mâna
Aroma:
Blackberry , Grapefruit , Violete , Solul pădurii
Textura / senzația în gură:
mătăsos
Reverberație / Final:
lung
Stil:
Lumea veche , modern , gossamer
Temperatura optimă de servire în °C:
8 - 10
Recomandări alimentare:
Mâncăruri ușoare și luminoase
Recomandare pentru sticlă:
Pahar de vin alb
Dimensiunea sticlei în l:
0,75
Designul și echipamentul sticlei:
floral
Tipul de închidere:
Plută
Termen de valabilitate în ani de la JG:
2
Alcool în vol%:
13
Alergeni și ingrediente:
enthält Sulfite und Schwefeldioxid
Distribuitor:
Château de Miraval - Miraval - 83570 Correns - France
Articolul nr.:
70007-FR-RO-BL-001-16
UP UP
UP