mai mult de 17 151 Vinuri doar pentru tine!
☎ Sfaturi personale!
♲ Ambalaj securizat!
transport maritim fiabil!
Închideți filtrul
de la la
%💰  
🏆  
24 h 🚀  
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
Elevantum Prosecco Rosé Brut DOC 2020 - Valdo Elevantum Prosecco Rosé Brut DOC 2020 - Valdo
Vin spumant Prosecco Spumante brut - bruto Italia Venetien (IT) Prosecco DOC (IT)
organic organic
Bio Prosecco DOC - Valdo Bio Prosecco DOC - Valdo
Vin spumant Prosecco Spumante uscat Italia Venetien (IT)
Ice Blanc de Blancs demi-sec - Valdo Ice Blanc de Blancs demi-sec - Valdo
Vin spumant Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Italia Venetien (IT)
Oferta
Oferta
6er Vorteils-Weinpaket - Paradise Spumante Rosé - Valdo 6er Vorteils-Weinpaket - Paradise Spumante Rosé - Valdo
Paradise Spumante Rosé - Valdo Paradise Spumante Rosé - Valdo
Vin spumant Spumante brut - bruto Italia Venetien (IT)
Oferta
12er Vorteils-Weinpaket - Paradise Spumante Rosé - Valdo 12er Vorteils-Weinpaket - Paradise Spumante Rosé - Valdo
Marca Oro Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - Valdo Marca Oro Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - Valdo
Vin spumant Prosecco Spumante uscat Italia Venetien (IT)
Oferta
18er Vorteils-Weinpaket - Paradise Spumante Rosé - Valdo 18er Vorteils-Weinpaket - Paradise Spumante Rosé - Valdo
Oferta
6er Kennenlernpaket - Schaumweine von Valdo 6er Kennenlernpaket - Schaumweine von Valdo
Oferta
3er Vorteils-Weinpaket - Paradise Spumante Rosé - Valdo 3er Vorteils-Weinpaket - Paradise Spumante Rosé - Valdo
Oferta
Oferta

Valdo Spumanti - un nume pentru Prosecco Superiore

Valdo este egal cu Prosecco! Valdo Spumanti este un producător de vin spumant cu sediul în Valdobbiadene, în inima regiunii Prosecco. 

Istoria Valdo este povestea familiei Bolla și o poveste de pasiune și antreprenoriat. O poveste care se întinde pe trei generații și care este strâns legată de dezvoltarea Prosecco și de magnificul teren care servește drept scenă pentru vocația familiei de vinificatori, Valdobbiadene. Totul pornește de la o constatare pe care străbunicul Abele a avut-o cu mai bine de un secol în urmă.

Vedere peste dealurile din Valdobbiadene

Istoria lui Valdo Prosecco

în 1883, pe atunci proprietar al unei taverne din Soave, în provincia Verona, care există și astăzi, a decis să producă vinuri liniștite pentru a aproviziona cele mai bune restaurante din Veneția și Milano. În 1926, Società Anonima Vini Superiori a fost fondată de un grup de antreprenori pentru a produce vinuri spumante în regiunile Valdobbiadene și Cartizze. în 1938, Sergio Bolla a cumpărat acțiunile celorlalți antreprenori, iar familia a devenit unicul proprietar. în 1941, compania a primit numele actual: Valdo.

The Draught Horse Marca Oro Prosecco

în 1958, a fost introdus Marca Oro Prosecco, care avea să devină principala atracție a vinăriei, punând astfel bazele succesului acesteia în anii care au urmat. în 1960, au început vânzările la nivel național. Vânzările în restaurante s-au dovedit a fi, de asemenea, o strategie cheie, deoarece unii au emigrat și l-au dus pe Valdo Prosecchi în străinătate, ceea ce, la rândul său, a sporit succesul internațional începând cu 1970.

Vinăria istorică din Valdo

Saltul în lumea lui Valdo Prosecco

în 1990, compania a început în sfârșit să se exporte, mai întâi în Europa, apoi în America și în Orientul Îndepărtat. în 2003, a fost amenajată o nouă clădire a cramei, cu tehnologie de ultimă generație. în 2013, sediul central al Valdo Europe a fost deschis în Germania, urmat de filiala americană în 2017.

Producția de la Valdo Prosecchi

Strugurii pentru vinurile Valdo sunt produși și achiziționați la nivel local.  Nimic din toate acestea nu ar fi posibil fără colaborarea neobosită cu cei 70 de viticultori care cultivă strugurii și îi livrează la cramă. Relația dintre Valdo și vinificatorii săi este una de lungă durată, o alianță bazată pe încredere, respect și schimb reciproc. Vinăria le oferă consultanță agronomică și viticolă și îi sprijină de la tăiere până la alegerea momentului ideal pentru recoltare.

La Valdo, se folosesc diferite procese de producție în funcție de vinul spumant. Pentru cele mai simple, se folosește metoda clasică a vasului sub presiune (cunoscută și sub numele de metoda Charmat); pentru produsele de calitate superioară, se folosește metoda clasică de fermentare în sticlă, care distinge astăzi vinurile spumante de top din lume, cum ar fi Champagne, Winzersekte sau Franciacorta.

...și noua clădire

Unul dintre produsele emblematice ale Valdo este Cuvée di Boj, care provine din Valle dei Buoi, unde cresc soiuri de struguri cu o istorie unică și caracteristici climatice speciale, sau Cuvée Viviana Cartizze, care provine din podgoriile magnifice din Cartizze, un mic deal din Valdobbiadene, și care exprimă cea mai înaltă calitate a Prosecco DOCG.

Sustenabilitate la Valdo Spumanti

De peste douăzeci de ani, Valdo s-a angajat în favoarea sustenabilității mediului. Principalul său obiectiv este de a-și gestiona podgoriile cu mai puține tratamente cu pesticide și fertilizare selectivă, combinate cu o serie de bune practici agricole, cum ar fi gestionarea solului și a culturilor, biodiversitatea și recoltarea tradițională. Din 2019, utilizarea glifosatului ca erbicid a fost interzisă în zona Valdobbiadene. O valoare adăugată nu doar pentru viticultură, ci pentru întreaga producție agricolă și pentru bunăstarea solului. Limitarea emisiilor de CO2 este un angajament zilnic, la fel ca și reducerea consumului de apă în procesul de producție și reducerea cantității de hârtie utilizată în fiecare an, care a fost redusă cu 25% în 2019 față de anul precedent.

În funcție de vin, există tehnici de învechire foarte diferite la Valdo Prosecco

Premii pentru vinurile spumante Valdo

Valdo primește în mod regulat premii pentru vinurile sale spumante. Vinurile sunt invitați cu regularitate la evenimente de renume, cum ar fi Falstaff, Guida Vini Buoni d'Italia, IWSC, AWC sau Decanter și multe altele.

Lucruri de știut despre Valdo
Ce este Valdo?
Valdo Spumanti este un producător de vin spumant cu sediul în Valdobbiadene, în inima regiunii Prosecco Valdo are sediul în orașul Valdobbiadene din regiunea Veneto, în nordul Italiei. Adresa: Spumanti Valdo S.r.l., Via Foro Boario, 20, 31049 Valdobbiadene (TV)
De unde provine Valdo Prosecco?
Valdo Prosecco costă de la aproximativ 8,90 € cu TVA inclus în Germania.
Cât costă Valdo Prosecco?

Informații suplimentare privindValdo

Adresa
Numele companiei:Spumanti Valdo S.r.l.
Strada:Via Foro Boario, 20
Locație:31049 Valdobbiadene (TV)
Țara:Italia
Regiune:Veneto
Continent:Europa
Contact & Web
Site web:https://valdo.com/
E-mail:[email protected]
Vin
Regiuni construite:Venetien
UP UP
UP