
Leo Hillinger - tenace spre succes
Leo Hillinger s-a născut în 1967 în Eisenstadt, Austria, și a crescut în Jois. Dragostea sa pentru vin s-a născut în leagănul său, deoarece tatăl său a fost un comerciant de vinuri cu o tavernă. Viața sa nu a fost marcată doar de succese, ci și de multe eșecuri. Drumul a fost anevoios, dar perseverența și determinarea sa au dat roade în cele din urmă. Când este întrebat cum și-a atins obiectivele, Leo Hillinger răspunde: "Cu consecvență, consecvență, consecvență".
Leo Hillinger - vinificator cu inimă și suflet
Inimalui Leo Hillinger bate clar pentru viticultură. Nu numai ca antreprenor, ci și ca vinificator, a câștigat mai multe premii, iar crama sa este renumită la nivel internațional.
Leo Hillinger și-a petrecut primii ani de ucenicie la diverse crame din Europa și California. Și-a completat formarea ca economist și maestru vinificator în Germania. Povestea sa de succes a început, în cele din urmă, odată cu preluarea afacerii cu vinuri a tatălui său și achiziționarea a 12 hectare de podgorii. După ce și-a construit și deschis crama în Jois în 2004, Leo Hillinger a început să își înființeze primul Wineshop & Bar. Acum are patru, răspândite în toată Austria.
Apoi, în 2012, Leo Hillinger a început colaborarea sa de lungă durată și fructuoasă cu crama sud-africană Constantia Glen. Aici apare linia de vinuri Constantia HILL. Prin urmare, îi place să numească Africa de Sud "a doua sa casă", în care călătorește de mai multe ori pe an.
2012 a fost, de asemenea, anul în care a devenit primul vinificator care a fost numit "Antreprenorul anului" de către firma de consultanță în management Ernst & Young.
În prezent, Hillinger cultivă 100 de hectare de podgorii în jurul lacului Neusiedl, în regiunea Leithaberg. 30 la sută din vinurile sale sunt exportate în peste 20 de țări. În același timp, a rămas întotdeauna fidel lui însuși și viziunii sale. Această viziune și abordarea sa neconvențională sunt, în cele din urmă, responsabile și pentru faptul că rețeaua sa a crescut și a crescut de-a lungul anilor. O parte din viziunea sa a fost de a presa vinuri de top cât mai aproape de natură. De-a lungul timpului, i s-au deschis diverse ramuri, iar astăzi nu este doar vinificator, ci și investitor și strateg de marketing. În prezent, este un vinificator ecologic, antreprenor și ambasador al regiunii sale.
Odată ce vinăria sa a fost finanțată în totalitate, a venit timpul ca antreprenorul și vinificatorul Leo Hillinger să facă noi investiții. Astfel, reinvestițiile continue în cramă au continuat cursul de expansiune. Scopul a fost și este în continuare acela de a face din pivnița de vinuri una dintre cele mai moderne din Austria, unde vinurile excepționale sunt vinificate sub egida unor experți în vinuri recunoscuți.
Leo Hillinger - un vinificator cu statura (TV)
În calitate de antreprenor modern, Hillinger însuși nu se ferește de ecran. În 2015, s-a alăturat, în calitate de investitor, emisiunii "2 minute - 2 milioane", de la postul de televiziune Pulse 4. În acest context, el ajută întreprinderile nou înființate și își folosește rețeaua sa vastă în acest scop. Pentru seria "Dorf braucht Wirt. Die große Wirtshausbelebung", a făcut un turneu în Austria. De asemenea, a creat propriul său format împreună cu canalul Puls-4: "Österreichs nächster Topwinzer".
Suficientă viață pentru o biografie în formă de carte
Leo Hillinger nu este doar un viticultor, investitor, vedetă de televiziune și sportiv pasionat. în 2017 a devenit și scriitor. Cel puțin o dată, pentru că anul acesta a apărut autobiografia sa "Konsequenz, Konsequenz, Konsequenz, Konsequenz!" În această carte, Hillinger nu numai că își spune povestea. Mai degrabă, el oferă informații despre viziunea sa, despre dorința sa de a schimba lumea. În ceea ce îl determină și ce îl conduce.
Leo Hillinger - Un antreprenor distins
În 2012, avalanșa de premii pentru Leo Hillinger a început cu premiul "Antreprenorul anului", după cum am menționat mai sus. Un premiu pe care l-a primit ca fiind primul vinificator din lume. Chiar în anul următor, vinăria a fost desemnată "Cea mai bună afacere de familie din Burgenland 2013" de către WirtschaftsBlatt și partenerii săi Bankhaus Spängler, BDO Austria și Notariatskammer. Un premiu care se acordă anual companiilor care se remarcă prin angajamentul lor regional, creând valoare și locuri de muncă. Urmate de multe alte premii. în 2016, a fost distins cu titlul "Kommerzialrat" de către statul austriac. Un titlu profesional care reprezintă gestionarea cu succes a afacerilor și eforturile depuse pentru publicul larg. Leo Hillinger GmbH a fost distinsă cu premiul "Superbrand Austria Award" în 2017. Demnitarii sunt aleși de către consumatori și experți.
Bineînțeles, și vinurile sale - în primul rând, vinurile de top
- COLINA 1
- COLINA 2
- COLINA 3
primesc în mod regulat premii în țară și în străinătate (Falstaff, Gault Millau, Parker, Mundus Vini, Wine Spectator, German Wine Award, Wine and Spirits și multe altele).
Leo Hillinger - Vinurile
Standard de calitate
Standardele înalte de calitate sunt esența vinurilor lui Leo Hillinger. Calitatea este indisolubil legată de cultivarea ecologică și de vinificarea ecologică a vinurilor.
Strugurii sunt lăsați să se coacă cât mai mult timp posibil, rămân pe viță de vie cât mai mult timp. Acest lucru permite strugurilor să se acumuleze și să se coacă cât mai mult timp posibil. La tăiere, fiecare viță de vie este tratată în funcție de nevoile sale. Desigur, acest lucru necesită multe cunoștințe și experiență. Îngrijirea viței de vie se întinde pe tot parcursul anului. Fiecare viță de vie și fiecare lăstar este poziționat individual, îndreptat și smuls sau - dacă este necesar - lăsat în pace. Motto-ul de cultivare aici este "cât mai puțin posibil și atât cât este necesar". În acest fel, strugurii pot rămâne pe viță de vie cât mai mult timp.
Leo Hillinger urmează acest motto și în pivniță. Vinul este lăsat să se maturizeze aici. Vinurile se maturează în butoaie de 1.200 de litri, în butoaie mari de lemn sau în rezervoare de oțel inoxidabil de 30.000 de litri. În acest fel, fiecare vin se poate dezvolta în funcție de cerințele sale individuale.
Categoriile de vinuri
Vinurile Leo Hillinger sunt produse în cinci categorii:
- Spumant: Momente spumante cu Secco & Brut
- Proaspăt și fructat: Plăcerea de a bea cu vinuri tinere
- Trendy: Noi modalități de utilizare a vinurilor de sezon
- Pământesc: Puterea solului în vinurile de șantier
- Premium: Vinuri nobile și de calitate superioară
Informații suplimentare privindLeo Hillinger
Adresa | |
---|---|
Numele companiei: | Leo Hillinger |
Strada: | Hill 1 |
Locație: | 7093 Jois |
Țara: | Austria |
Regiune: | Burgenland |
Continent: | Europa |
Contact & Web | |
Site web: | https://www.leo-hillinger.com/ |
E-mail: | [email protected] |
Facebook: | https://de-de.facebook.com/Weingut-Leo-Hillinger-208685095813760/ |
Telefon: | +43 2160 8317 0 |
Fax: | +43 2160 8317 17 |
Compania | |
Proprietar: | Leo Hillinger |
Director general: | Leo Hillinger |
Vin | |
Oenolog: | Peter Zuschlag |
Maestru de pivniță: | Peter Zuschlag |
Zona viticolă: | 90 ha |
Certificat ecologic: | AT-BIO-301 |