mai mult de 17 151 Vinuri doar pentru tine!
☎ Sfaturi personale!
♲ Ambalaj securizat!
transport maritim fiabil!
Leo Hillinger

Leo Hillinger

Vinurile interesante de la vinăria austriacă Leo Hillinger sunt disponibile la VINELLO.

Mai multe despre Leo Hillinger
Închideți filtrul
de la la
🏆  
24 h 🚀  
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
Small Hill Rosé - Leo Hillinger Small Hill Rosé - Leo Hillinger
Vin rosé uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
Small Hill Red - Leo Hillinger Small Hill Red - Leo Hillinger
Vin roșu uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
Blaufränkisch - Leo Hillinger Blaufränkisch - Leo Hillinger
Vin roșu uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
Hill Side White - Leo Hillinger Hill Side White - Leo Hillinger
Vin alb uscat Austria Burgenland (AT)
Small Hill White 2021 - Leo Hillinger Small Hill White 2021 - Leo Hillinger
Vin alb uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
Grüner Veltliner - Leo Hillinger Grüner Veltliner - Leo Hillinger
Vin alb uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
Chardonnay - Leo Hillinger Chardonnay - Leo Hillinger
Vin alb uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
HILLside 2018 - Leo Hillinger
HILLside 2018 - Leo Hillinger
Vin roșu uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
Hill 1 - Leo Hillinger Hill 1 - Leo Hillinger
Vin roșu uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
Welschriesling 2021 - Leo Hillinger Welschriesling 2021 - Leo Hillinger
Vin alb uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
Secco Rosé - Leo Hillinger Secco Rosé - Leo Hillinger
Vin spumant trocken - dry - sec Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
Zweigelt - Leo Hillinger Zweigelt - Leo Hillinger
Vin roșu uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
Gelber Muskateller - Leo Hillinger Gelber Muskateller - Leo Hillinger
Vin alb uscat Austria Burgenland (AT) Neusiedler See (AT)
organic organic
Terroir Blaufränkisch 2015 - Leo Hillinger Terroir Blaufränkisch 2015 - Leo Hillinger
Vin roșu uscat Austria Burgenland (AT)
organic organic
Blaufränkisch Leithaberg DAC 2017 - Leo Hillinger Blaufränkisch Leithaberg DAC 2017 - Leo Hillinger
Vin roșu uscat Austria Burgenland (AT) Leithaberg / Neusiedlersee-Hügelland (AT)

Leo Hillinger

Leo Hillinger - tenace spre succes

Leo Hillinger s-a născut în 1967 în Eisenstadt, Austria, și a crescut în Jois. Dragostea sa pentru vin s-a născut în leagănul său, deoarece tatăl său a fost un comerciant de vinuri cu o tavernă. Viața sa nu a fost marcată doar de succese, ci și de multe eșecuri. Drumul a fost anevoios, dar perseverența și determinarea sa au dat roade în cele din urmă. Când este întrebat cum și-a atins obiectivele, Leo Hillinger răspunde: "Cu consecvență, consecvență, consecvență". 

Leo Hillinger - vinificator cu inimă și suflet

Inimalui Leo Hillinger bate clar pentru viticultură. Nu numai ca antreprenor, ci și ca vinificator, a câștigat mai multe premii, iar crama sa este renumită la nivel internațional.

Leo Hillinger și-a petrecut primii ani de ucenicie la diverse crame din Europa și California. Și-a completat formarea ca economist și maestru vinificator în Germania. Povestea sa de succes a început, în cele din urmă, odată cu preluarea afacerii cu vinuri a tatălui său și achiziționarea a 12 hectare de podgorii. După ce și-a construit și deschis crama în Jois în 2004, Leo Hillinger a început să își înființeze primul Wineshop & Bar. Acum are patru, răspândite în toată Austria. 

Apoi, în 2012, Leo Hillinger a început colaborarea sa de lungă durată și fructuoasă cu crama sud-africană Constantia Glen. Aici apare linia de vinuri Constantia HILL. Prin urmare, îi place să numească Africa de Sud "a doua sa casă", în care călătorește de mai multe ori pe an.

2012 a fost, de asemenea, anul în care a devenit primul vinificator care a fost numit "Antreprenorul anului" de către firma de consultanță în management Ernst & Young.

În prezent, Hillinger cultivă 100 de hectare de podgorii în jurul lacului Neusiedl, în regiunea Leithaberg. 30 la sută din vinurile sale sunt exportate în peste 20 de țări. În același timp, a rămas întotdeauna fidel lui însuși și viziunii sale. Această viziune și abordarea sa neconvențională sunt, în cele din urmă, responsabile și pentru faptul că rețeaua sa a crescut și a crescut de-a lungul anilor. O parte din viziunea sa a fost de a presa vinuri de top cât mai aproape de natură. De-a lungul timpului, i s-au deschis diverse ramuri, iar astăzi nu este doar vinificator, ci și investitor și strateg de marketing. În prezent, este un vinificator ecologic, antreprenor și ambasador al regiunii sale.

Odată ce vinăria sa a fost finanțată în totalitate, a venit timpul ca antreprenorul și vinificatorul Leo Hillinger să facă noi investiții. Astfel, reinvestițiile continue în cramă au continuat cursul de expansiune. Scopul a fost și este în continuare acela de a face din pivnița de vinuri una dintre cele mai moderne din Austria, unde vinurile excepționale sunt vinificate sub egida unor experți în vinuri recunoscuți.

Vinăria Leo Hillinger

Leo Hillinger - un vinificator cu statura (TV)

În calitate de antreprenor modern, Hillinger însuși nu se ferește de ecran. În 2015, s-a alăturat, în calitate de investitor, emisiunii "2 minute - 2 milioane", de la postul de televiziune Pulse 4. În acest context, el ajută întreprinderile nou înființate și își folosește rețeaua sa vastă în acest scop. Pentru seria "Dorf braucht Wirt. Die große Wirtshausbelebung", a făcut un turneu în Austria. De asemenea, a creat propriul său format împreună cu canalul Puls-4: "Österreichs nächster Topwinzer".

Suficientă viață pentru o biografie în formă de carte

Leo Hillinger nu este doar un viticultor, investitor, vedetă de televiziune și sportiv pasionat. în 2017 a devenit și scriitor. Cel puțin o dată, pentru că anul acesta a apărut autobiografia sa "Konsequenz, Konsequenz, Konsequenz, Konsequenz!" În această carte, Hillinger nu numai că își spune povestea. Mai degrabă, el oferă informații despre viziunea sa, despre dorința sa de a schimba lumea. În ceea ce îl determină și ce îl conduce.

Leo Hillinger - Un antreprenor distins

În 2012, avalanșa de premii pentru Leo Hillinger a început cu premiul "Antreprenorul anului", după cum am menționat mai sus. Un premiu pe care l-a primit ca fiind primul vinificator din lume. Chiar în anul următor, vinăria a fost desemnată "Cea mai bună afacere de familie din Burgenland 2013" de către WirtschaftsBlatt și partenerii săi Bankhaus Spängler, BDO Austria și Notariatskammer. Un premiu care se acordă anual companiilor care se remarcă prin angajamentul lor regional, creând valoare și locuri de muncă. Urmate de multe alte premii. în 2016, a fost distins cu titlul "Kommerzialrat" de către statul austriac. Un titlu profesional care reprezintă gestionarea cu succes a afacerilor și eforturile depuse pentru publicul larg. Leo Hillinger GmbH a fost distinsă cu premiul "Superbrand Austria Award" în 2017. Demnitarii sunt aleși de către consumatori și experți.

Bineînțeles, și vinurile sale - în primul rând, vinurile de top

  • COLINA 1
  • COLINA 2
  • COLINA 3

primesc în mod regulat premii în țară și în străinătate (Falstaff, Gault Millau, Parker, Mundus Vini, Wine Spectator, German Wine Award, Wine and Spirits și multe altele).

Leo Hillinger - Vinurile

Standard de calitate

Standardele înalte de calitate sunt esența vinurilor lui Leo Hillinger. Calitatea este indisolubil legată de cultivarea ecologică și de vinificarea ecologică a vinurilor. 

Strugurii sunt lăsați să se coacă cât mai mult timp posibil, rămân pe viță de vie cât mai mult timp. Acest lucru permite strugurilor să se acumuleze și să se coacă cât mai mult timp posibil. La tăiere, fiecare viță de vie este tratată în funcție de nevoile sale. Desigur, acest lucru necesită multe cunoștințe și experiență. Îngrijirea viței de vie se întinde pe tot parcursul anului. Fiecare viță de vie și fiecare lăstar este poziționat individual, îndreptat și smuls sau - dacă este necesar - lăsat în pace. Motto-ul de cultivare aici este "cât mai puțin posibil și atât cât este necesar". În acest fel, strugurii pot rămâne pe viță de vie cât mai mult timp.

Leo Hillinger urmează acest motto și în pivniță. Vinul este lăsat să se maturizeze aici. Vinurile se maturează în butoaie de 1.200 de litri, în butoaie mari de lemn sau în rezervoare de oțel inoxidabil de 30.000 de litri. În acest fel, fiecare vin se poate dezvolta în funcție de cerințele sale individuale. 

Podgoria Hillinger

Categoriile de vinuri

Vinurile Leo Hillinger sunt produse în cinci categorii:

  • Spumant: Momente spumante cu Secco & Brut
  • Proaspăt și fructat: Plăcerea de a bea cu vinuri tinere
  • Trendy: Noi modalități de utilizare a vinurilor de sezon
  • Pământesc: Puterea solului în vinurile de șantier
  • Premium: Vinuri nobile și de calitate superioară
Lucruri de știut despre Leo Hillinger
Cine este Leo Hillinger?
Leo Hillinger este un vinificator și antreprenor de succes din Austria Vinăria Leo Hillinger este situată în jurul lacului Neusiedl din Austria Vinurile lui Leo Hillinger sunt disponibile în magazinele de specialitate, de exemplu la VINELLO.
Unde se află Vinăria Leo Hillinger?
Leo Hillinger și-a publicat autobiografia "Consecințe, consecințe, consecințe, consecințe!" publicat în 2017.
De unde pot cumpăra vinurile Leo Hillinger?
A scris Leo Hillinger o carte?

Informații suplimentare privindLeo Hillinger

Adresa
Numele companiei:Leo Hillinger
Strada:Hill 1
Locație:7093 Jois
Țara:Austria
Regiune:Burgenland
Continent:Europa
Contact & Web
Site web:https://www.leo-hillinger.com/
E-mail:[email protected]
Facebook:https://de-de.facebook.com/Weingut-Leo-Hillinger-208685095813760/
Telefon:+43 2160 8317 0
Fax:+43 2160 8317 17
Compania
Proprietar:Leo Hillinger
Director general:Leo Hillinger
Vin
Oenolog:Peter Zuschlag
Maestru de pivniță:Peter Zuschlag
Zona viticolă:90 ha
Certificat ecologic:AT-BIO-301
UP UP
UP