Timp de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Zweigelt din regiunea viticolă a Austriei Inferioare se prezintă în pahar de un roșu deschis și strălucitor. Nasul acestui vin roșu Laessiger dezvăluie tot felul de vișine, prune, cireșe negre și prune.
Acest roșu de la Laessiger este potrivit pentru toți pasionații de vinuri care doresc cât mai puțină dulceață reziduală în vinul lor. În același timp, însă, nu pare niciodată să fie sărac sau fragil, așa cum s-ar aștepta în mod firesc de la un vin aflat dincolo de superma. În palat, textura acestui vin roșu echilibrat este minunat de catifelată. Datorită acidității moderate a fructelor, Zweigelt-ul flatează cu o senzație plăcută în gură, fără a-i lipsi, în același timp, vivacitatea suculentă. În final, acest vin roșu din regiunea viticolă a Austriei Inferioare încântă cu o lungime bună. Încă o dată, se evidențiază nuanțe de cireșe negre și vișine.
Vinificarea vinului Zweigelt din Laessiger
Baza pentru echilibrul Zweigelt din Austria Inferioară sunt strugurii din soiul de struguri Zweigelt. După recoltare, strugurii sunt aduși rapid la cramă. Aici sunt sortați și mărunțiți cu grijă. Urmează fermentarea în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. După terminarea fermentației, Zweigelt poate continua să se armonizeze pe drojdie fină timp de câteva luni.
Recomandări culinare pentru Laessiger Zweigelt
Savurați acest vin roșu din Austria cel mai bine temperat la 15 - 18°C ca vin de însoțire a pieptului de rață cu zahăr tos, tocană de rom sau piept de gâscă cu varză roșie cu ghimbir și măghiran.
- Mai multe produse de la Laessiger