Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Strălucirea acestui crémant strălucește vital și de lungă durată în pahar. Acest vin franțuzesc monovarietal prezintă în pahar note încântătoare și distincte de grapefruit roz, lămâie, grapefruit și portocale. La acestea se adaugă nuanțe de drojdie împletită, cremă de zahăr și brioche.
Acest vin spumant sec de la Louis Despas este perfect pentru puriștii cărora le place vinul sec. Crémant de Loire Brut Rosé se apropie foarte mult de acest lucru, deoarece a fost vinificat cu doar 10 grame de zahăr rezidual. Pe limbă, acest vin spumant ușor de băut este caracterizat de o textură incredibil de fondantă și crocantă. Datorită acidității moderate a fructelor, Crémant de Loire Brut Rosé mângâie palatul cu o senzație de moliciune, fără a-i lipsi vivacitatea suculentă. Finalul acestui vin spumant din regiunea viticolă Val de Loire, mai exact din Crémant de Loire AOC, încântă în cele din urmă cu o reverberație considerabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale provenite de la solurile dominate de calcar și marnă.
Vinificarea vinului Louis Despas Crémant de Loire Brut Rosé
Acest vin spumant se concentrează în mod clar pe un singur soi de struguri, și anume Cabernet Franc. Pentru acest vin monovarietal minunat de elegant de la Louis Despas, au fost recoltați numai struguri impecabili. Strugurii cresc în condiții optime în Val de Loire. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în solurile de calcar și marnă. Strugurii pentru acest vin spumant din Franța sunt recoltați exclusiv manual, atunci când sunt perfect coapte. După recoltare, strugurii sunt duși rapid la presă. Aici sunt selectate și presate cu grijă. Urmează acum fermentarea vinurilor de bază. După ce a fost alcătuit acest cuvée, urmează o învechire ulterioară pe baza unei fermentații clasice în sticlă. Aceasta este urmată de o învechire în sticlă timp de 12 luni.
Recomandări culinare pentru Louis Despas Crémant de Loire Brut Rosé
Acest vin franțuzesc se savurează cel mai bine foarte bine răcit, la o temperatură cuprinsă între 5 și 7°C. Este perfect ca acompaniament la supa picantă de castane, la înghețata de iaurt cu flori de soc și melisă sau la rulourile de primăvară cu umplutură de carne tocată.
- Mai multe produse de la Bouvet Ladubay