disponibil imediat, termen de livrare aprox. 3-5 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Cu picioarele ușoare, Grüner Veltliner Strass Kamptal DAC de Birgit Eichinger intră în pahar cu o culoare galben platinat strălucitoare. Nasul acestui vin alb din Austria Inferioară seduce cu note de mure, coacăze negre, mure și afine. Dacă urmărim mai departe aromele, intră în joc piatra încălzită de soare, ciocolata amară și boabele de cacao.
Birgit Eichinger Grüner Veltliner Strass Kamptal impresionează prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu doar 1,8 grame de zahăr rezidual. Așa cum te-ai aștepta de la un vin, acest austriac încântă în mod natural cu cel mai fin echilibru, în ciuda întregii sale uscăciuni. Gustul nu are neapărat nevoie de zahăr. În palat, textura acestui vin alb cu picioare ușoare este minunat de ușoară. Datorită acidității echilibrate a fructelor sale, Grüner Veltliner Strass Kamptal flatează cu o gură catifelată, fără a fi lipsit de vivacitate suculentă. Finalul acestui vin alb din regiunea viticolă a Austriei Inferioare, mai exact din Kamptal, este în cele din urmă convingător, cu o bună reverberație. Finalul este însoțit și de note minerale provenite de la solurile dominate de sol de loess și gresie.
Vinificarea vinului Grüner Veltliner Strass Kamptal DAC de Birgit Eichinger
Acest vin alb elegant din Austria este obținut din soiul de struguri Grüner Veltliner. În Austria Inferioară, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de loess și gresie. După culesul strugurilor, aceștia ajung cât mai repede posibil la casa de presare. Aici sunt selectați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă tras în sticle.
Recomandări culinare pentru Grüner Veltliner Strass Kamptal DAC de Birgit Eichinger
Acest vin alb austriac se savurează cel mai bine foarte bine răcit, la 5 - 7°C. Este perfect ca vin de acompaniament la paste cu găluște cu cârnați, păstrăv prăjit cu pere cu ghimbir sau spanac gratinat cu migdale.
- Mai multe produse de la Birgit Eichinger