!
ambalaje!
Transport maritim!
Rosé-ul ușor de la Glatzer alunecă în pahar cu un roz căpșună strălucitor. În palat, roze-ul de la Glatzer începe plăcut de sec, ager și aromat. Ușor de picior și cu multe fațete, acest vin rosé crocant se prezintă în palat. Finalul acestui vin rosé din regiunea viticolă a Austriei Inferioare, mai exact din Carnuntum, este în cele din urmă convingător, cu o bună reverberație. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale de la solurile dominate de argilă și calcar.
Vinificarea vinului Rosé de la Glatzer
La baza acestui rosé elegant din Austria Inferioară se află strugurii din soiurile Blaufränkisch și Saint Laurent. În Austria Inferioară, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri de argilă, nisip și calcar. Atunci când este asigurată o maturitate fiziologică perfectă, strugurii pentru rosé sunt recoltați exclusiv manual, fără ajutorul unor mașini grosiere și mai puțin selective. După recoltare, strugurii sunt duși imediat la presă. Aici acestea sunt selectate și zdrobite cu grijă. Fermentarea are loc în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă îmbuteliat. După terminarea vinului, rosé-ul este armonizat cu grijă.
Recomandări culinare pentru Glatzer Rosé
Experimentați acest vin rosé din Austria, cel mai bine răcit la 8 - 10°C, ca vin de însoțire pentru salata de legume cu sfeclă roșie, omleta cu somon și fenicul sau spaghetele cu pesto de iaurt și mentă.
- Mai multe produse de la Weingut Glatzer