!
ambalaje!
Transport maritim!
Ușoară, Grüner Veltliner Federspiel Axpoint de la casa Gritsch intră în pahar cu o culoare galben platinat strălucitoare. Nasul acestui vin alb Gritsch dezvăluie tot felul de grapefruit, lămâie, lămâie, pomelo și portocală. Ca și cum acest lucru nu ar fi deja impresionant, învechirea în oțel inoxidabil adaugă podea de pădure, piatră încălzită de soare și ienupăr.
Acest vin alb de la Gritsch este vinul potrivit pentru toți iubitorii de vinuri care îl preferă sec. Cu toate acestea, nu este niciodată zgârcit sau casant, așa cum s-ar aștepta în mod natural de la un vin. Pe limbă, acest vin alb cu picioare ușoare este caracterizat de o textură incredibil de ușoară și crocantă. Pe final, acest vin alb de păstrare din regiunea viticolă din Austria Inferioară încântă cu o lungime bună. Încă o dată, există note de lămâie și lămâie. În final, se alătură note minerale ale solurilor dominate de loess și nisip.
Vinificarea vinului Gritsch Grüner Veltliner Federspiel Axpoint
Acest vin alb se concentrează în mod clar pe un singur soi de struguri, și anume Grüner Veltliner. Doar cei mai buni struguri au fost folosiți pentru acest vin monovarietal deosebit de elegant de la Gritsch. Strugurii cresc în condiții optime în Austria Inferioară. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în soluri de lut, nisip și loess. După recoltare, strugurii sunt duși rapid la casa de presare. Aici sunt selectați și sparți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă tras în sticle.
Recomandări culinare pentru Gritsch Grüner Veltliner Federspiel Axpoint
Acest vin alb austriac se savurează cel mai bine bine răcit, la 8 - 10°C. Este perfect ca vin de acompaniament la o tigaie de cartofi cu somon, caserolă de dovleac sau paste cu găluște de cârnați prăjiți.
- Mai multe produse de la Gritsch - Mauritiushof