Timp de livrare aprox. 12-14 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Bergerac Rouge de la Château les Fontenelles din Bergerac prezintă în pahar o culoare densă, roșu-violet. Această cuvă franceză prezintă în pahar note minunat de expresive de prune, afine, guava și mango. La acestea se adaugă note de scorțișoară, vanilie și condimente de turtă dulce.
Acest vin roșu sec de la Château les Fontenelles este perfect pentru băutorii de vin care îl preferă absolut sec. Bergerac Rouge se apropie foarte mult de acest lucru, deoarece a fost vinificat cu doar 0,1 grame de zahăr rezidual. Acest vin roșu dens este corpolent și multifațetat în palat. Datorită acidității concise a fructelor, Bergerac Rouge este impresionant de proaspăt și plin de viață în palat. Pe final, acest vin roșu din regiunea viticolă Bergerac impresionează prin lungimea sa bună. Încă o dată, apar note de ananas și mango.
Vinificarea Château les Fontenelles Bergerac Rouge
Baza pentru puternicul Bergerac Rouge din Bergerac sunt strugurii din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon și Merlot. După culesul strugurilor, aceștia sunt duși la casa de presare cât mai repede posibil. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în lemn mare, la temperaturi controlate. Fermentația este urmată de 10 luni de maturare în barrique de stejar.
Recomandări culinare pentru Bergerac Rouge de la Château les Fontenelles
Acest vin franțuzesc se savurează cel mai bine la o temperatură temperată de 15 - 18°C. Este perfect ca vin de acompaniament la caserola de dovleac, rulade de varză sau curry de năut.
- Mai multe produse de la Château les Fontenelles