mai mult de 15 606 Vinuri doar pentru tine!
☎ Sfaturi personale!
♲ Ambalaj securizat!
transport maritim fiabil!
90
Punkte
Decanter
88
Punkte
Falstaff
90
Punkte
Wine Enthusiast
90
Punkte
Wine Spectator
Lămâie, Căpșuni și Vanilie

Hampton Water - Gérard Bertrand

Vin rosé Franța Franța Languedoc-Roussillon (FR)

Recolta

2022
Cantitatea maximă a comenzii a fost atinsă, cantitatea comenzii este ajustată automat.
Cantitatea minimă de comandă nu a fost atinsă, cantitatea de comandă este ajustată automat.
Scala nu este valabilă și va fi ajustată automat.
6
12
18
Hampton Water - Gérard Bertrand
Personal!
Personal!
Personal!
Sigur că da!
Personal!
De încredere!

Mai multe informații despre Hampton Water - Gérard Bertrand

Vinul Hampton Water, născut din fuziunea creativă a legendarului star rock Jon Bon Jovi, a fiului său Jesse și a renumitului vinificator Gerard Bertrand, întruchipează esența pasiunii, a măiestriei și a unei note de eleganță. Această capodoperă extraordinară este mult mai mult decât o simplă băutură - este o călătorie în lumea simțurilor, un tribut adus frumuseții vieții și o reflectare a colaborării armonioase a două talente extraordinare.

Legătura dintre Jon Bon Jovi și Gerard Bertrand merge dincolo de un simplu parteneriat. Ei împărtășesc o viziune comună, o dorință insațiabilă de a crea calitate și unicitate. Vinul în sine, deși produs în podgoriile însorite din sudul Franței, emană spiritul Hamptons, acel refugiu exclusivist de la periferia orașului New York. Această îmbinare a două lumi este palpabilă în fiecare înghițitură.

Povestea din spatele vinului este una a viselor, a aventurii și a descoperirii. Cu ajutorul unor imagini încântătoare, povestește despre podgorii însorite unde strugurii prosperă în devotament față de terroir, despre oameni care tratează fiecare strugure cu dragoste și angajament și despre meticulozitatea meșteșugită a meșteșugului captată în fiecare capac de sticlă.

Cupa nobilă de struguri Grenache, Cinsault, Mourvèdre și Syrah seduce simțurile cu un buchet elegant de fructe roșii proaspete, însoțit de note florale delicate. Fiecare picătură povestește despre serile de vară pe plajă, conversații pline de viață și râsete cordiale. Gustul se desfășoară ușor pe palat, dezlănțuind o simfonie de arome și încheindu-se cu un final persistent și răcoritor.

Vinul Hampton Water nu este doar o băutură, ci o experiență. Vă invită să sărbătoriți momente, să creați amintiri și să vă bucurați din plin de viață. Pasiunea lui Jon Bon Jovi și expertiza lui Gerard Bertrand se îmbină într-o simfonie armonioasă care răsună în inima fiecărei înghițituri.

Fiecare sticlă de vin Hampton Water conține sufletul a două lumi care se unesc într-o culme a plăcerii. Este o odă adusă libertății, artei de a ne bucura și momentelor de neuitat pe care le împărtășim. Scufundă-te în lumea vinului Hampton Water și lasă-te fermecat de această călătorie emoțională care estompează granițele dintre muzică, vin și arta de a trăi.

Vinificarea vinului Hampton Water de Gérard Bertrand

Acest vin rosé echilibrat din Franța este obținut din soiurile de struguri Cinsault, Grenache, Mourvèdre și Syrah. După recoltare, strugurii sunt duși rapid la casa de presare. Aici sunt sortați și zdrobiți cu grijă. Urmează fermentarea în lemn de mici dimensiuni, la temperaturi controlate. După fermentare, elegantul Hampton Water este învechit timp de câteva luni în butoaie de stejar francez.

Recomandări culinare pentru Gérard Bertrand Hampton Water

Acest vin franțuzesc se savurează cel mai bine foarte bine răcit, la 5 - 7°C. Este perfect ca vin de acompaniament pentru supa de praz, curry de pește cu nucă de cocos și lămâie sau tortilla de praz.

Hampton Water și angajamentul social

Cei de la Hampton Water cred în colaborarea cu organizații care împărtășesc aceleași valori pentru a da înapoi societății. Sunt susținute diverse proiecte sociale, cum ar fi Pink Agenda, care este dedicată luptei împotriva cancerului de sân și care își propune să simplifice viața celor care suferă de această boală.

Agenda roz
Suntem mândri să sprijinim Pink Agenda în angajamentul lor de a strânge fonduri pentru cercetarea și îngrijirea cancerului de sân. Din 2022, am donat peste 25.000 de dolari pentru a îmbunătăți viața celor care suferă de cancer de sân. Până în prezent, The Pink Agenda a strâns aproape 6 milioane de dolari.

Suntem mândri să sprijinim Pink Agenda în angajamentul său de a strânge bani pentru cercetarea și îngrijirea cancerului de sân. Începând cu anul 2022, am donat peste 25.000 de dolari pentru a îmbunătăți viețile persoanelor care suferă de cancer de sân. Până în prezent, Pink Agenda a strâns aproape 6 milioane de dolari.

Date concrete

90
Punkte
Decanter
88
Punkte
Falstaff
90
Punkte
Wine Enthusiast
90
Punkte
Wine Spectator
Tipul de produs:
Tipul de vin:
Vin rosé
Culoarea vinului:
rosé
Gust:
Ocazie și temă:
seară specifică fiecărei țări , Gătitul cu prietenii , Ziua Îndrăgostiților
Țara:
Franța
Zona de cultivare:
Languedoc-Roussillon (FR)
Expansiune:
lemn mic
Detalii privind extinderea:
französische Eiche , neues Holz
Clasificarea calității și predicte:
AOP Appellation d’Origine Protégée
Prämierungen:
Tom Cannavan - 89 Punkte , Drinks Business Global Rosé Awards - 94 Punkte , Decanter - 90 Punkte , Falstaff - 88 Punkte , Wine Enthusiast - 90 Punkte , Wine Spectator - 90 Punkte
Aroma:
Lămâie , Vanilie , Căpșuni
Textura / senzația în gură:
ușor
Reverberație / Final:
mediu
Stil:
modern , tinerețe
Temperatura optimă de servire în °C:
5 - 7
Recomandări alimentare:
Mâncăruri ușoare și luminoase , Mâncăruri ușoare și consistente
Recomandare pentru sticlă:
Pahar de vin alb
Dimensiunea sticlei în l:
0,75
Designul și echipamentul sticlei:
Sticlă Bordeaux , artistic
Tipul de închidere:
Dop de sticlă
Termen de valabilitate în ani de la JG:
5
Alcool în vol%:
13
Alergeni și ingrediente:
enthält Sulfite und Schwefeldioxid
Distribuitor:
Gérard Bertrand - Rue de Narbonne Plage - 11100 Narbonne - Frankreich
Articolul nr.:
70011-FR-RO-BL-0138-21.2
UP UP
UP