Timp de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Les Terres Blanches, de la Pascal Jolivet, se prezintă în pahar cu o culoare galben deschis strălucitor. Când rotiți paharul, acest vin alb se caracterizează printr-o ușurință extraordinară care îl face să danseze agil în pahar. În buchetul acestui vin alb din regiunea viticolă Val de Loire se simt nuanțe de fructe de pădure roșii și negre de toate felurile, completate de nuanțe condimentate. Acest vin încântă prin gustul său elegant și sec. A fost îmbuteliat cu foarte puțin zahăr rezidual. Așa cum te-ai aștepta de la un vin din segmentul de top, acest francez încântă în mod natural cu cel mai bun echilibru, în ciuda uscăciunii sale. Gustul nu are neapărat nevoie de zahăr. Cu picioare ușoare și cu mai multe straturi, acest vin alb mătăsos se prezintă în palat. Finalul acestui vin alb tineresc din regiunea viticolă Val de Loire, mai precis din Pouilly-Fumé și Pouilly-sur-Loire, este în cele din urmă convingător, cu un postgust remarcabil. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale de la solurile dominate de cremene și calcar.
Vinificarea Les Terres Blanches de Pascal Jolivet
Elegantul Les Terres Blanches din Franța este un vin monovarietal obținut din soiul de struguri Sauvignon Blanc. Strugurii cresc în condiții optime în Val de Loire. Vița de vie de aici își înfige rădăcinile adânc în solurile de silex și calcar. Strugurii pentru acest vin alb din Franța sunt recoltați exclusiv manual, atunci când sunt perfect coapte. După recoltarea manuală, strugurii ajung la cramă pe cea mai rapidă cale. Aici acestea sunt selectate și zdrobite cu grijă. Fermentarea are loc apoi în rezervoare din oțel inoxidabil la temperaturi controlate. Vinificarea este urmată de câteva luni de maturare pe drojdie fină înainte ca vinul să fie în cele din urmă îmbuteliat.
Recomandări culinare pentru Pascal Jolivet Les Terres Blanches
Experimentați acest vin alb din Franța, cel mai bine răcit la 8 - 10°C, ca acompaniament la o salată fructată de endive, salată de sparanghel cu quinoa sau spaghete cu pesto de iaurt și mentă.
- Mai multe produse de la Pascal Jolivet