Mai multe informații despre Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut AOP - Domaine Paul Mas
Domiciliul Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut este un vin spumant de primă clasă. Are o culoare roșie deschisă, minunat de strălucitoare. Perlajul acestui vin spumant este minunat de lung și fin în pahar. Dacă rotiți paharul, puteți percepe un echilibru de primă clasă în acest vin spumant, deoarece nu este nici apos, nici siropos, nici lichior pe pereții paharului. Acest vin spumant Domaine Paul Mas prezintă la nas tot felul de zmeură și căpșuni. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost deja impresionant, se adaugă și alte arome, cum ar fi coacăzele roșii.
Procesul Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut are un gust plăcut de sec. A fost îmbuteliat cu 7,4 grame de zahăr rezidual. Acesta este un vin de calitate autentică care se distinge clar de calitățile mai simple și astfel, în ciuda uscăciunii sale, acest vin francez încântă în mod natural cu cel mai bun echilibru. O aromă excelentă nu necesită neapărat mult zahăr rezidual. Textura acestui vin spumant bine echilibrat este minunat de crocantă în palat. Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut este minunat de proaspăt și plin de viață în gură, datorită acidității sale pronunțate de fructe. Finalul acestui vin spumant din regiunea viticolă Languedoc, mai exact din Limoux, este convingător, cu un postgust bun. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale provenite de la solurile dominate de argilă și calcar.
Vinificația Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut
Echilibrul Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut din Franța este o cuvă realizată din soiurile de struguri Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Strugurii cresc în condiții optime în Languedoc. Aici, vița de vie își înfige rădăcinile adânc în soluri de calcar și argilă. Atunci când sunt perfect coapte, strugurii pentru Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut sunt recoltați deosebit de repede și la o oră cât mai răcoroasă din zi, pentru a-și păstra aromele. După recoltare, strugurii sunt duși imediat la casa de presare. Aici sunt selectați și presați cu grijă. Aceasta este urmată de fermentarea vinurilor de bază. După ce a fost asamblat vinul de bază, acesta este în continuare maturat folosind Méthode Traditionelle, fermentația clasică în sticlă. Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut se maturează apoi timp de mai multe luni în sticlă și este în cele din urmă degorjat.
Recomandări culinare pentru Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut
Acest vin spumant franțuzesc se savurează cel mai bine răcit, la 5 - 7°C. Se potrivește perfect cu piept de gâscă cu varză roșie cu ghimbir și măghiran, ragu de miel cu năut cu năut și smochine uscate sau supă picantă de castane.
Premiile pentru Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut de la Domaine Paul Mas
.- Mai multe produse de la Domaine Paul Mas
Date concrete
Medaille