disponibil imediat, termen de livrare aprox. 2-4 zile lucrătoare
!
ambalaje!
Transport maritim!
Diego de la Bodega de Moya, din regiunea viticolă spaniolă Valencia, este un vin alb minunat și proaspăt, obținut din soiurile de struguri Merseguera (70%) și Chardonnay (30%). Vinurile albe sunt dedicate de către vinificator unui om din familia sa sau din cercul său cel mai apropiat de cunoștințe - Diego i-a dat lui Yves Laurijssens ideea de a folosi strugurii Bobal.
În pahar, acest vin se prezintă într-un galben-pai limpede cu reflexe spumante. Nasul dezvăluie o aromă expresivă - de la cozonac, mere suculente și caise coapte până la alune proaspete, migdale prăjite și pâine proaspăt coaptă. Datorită învechirii pe drojdie, notele de nucă și aromele de brioche continuă și în palat. Corpul este plăcut de plin, cu o structură taninică moale. Finalul este proaspăt, de lungă durată și arată încă o dată varietatea complexă de arome datorită învechirii pe drojdie.
Vinificarea vinului Diego Merseguera Chardonnay De Moya
Vița de vie a strugurilor Chardonnay și Mersegura are aproximativ 25 de ani și este situată la o altitudine de 1050 m deasupra nivelului mării.
Strugurii sunt culeși manual dis-de-dimineață devreme în cutii de 15 kg și selectați în timp ce se află încă în podgorie. Strugurii sunt apoi răciți în pivniță timp de 24 de ore la 4 grade Celsius - macerația la rece este, de asemenea, de 24 de ore. Fermentarea la temperatură controlată are loc cu 50% din must în rezervoare de oțel inoxidabil și 50% în butoaie de stejar francez. Maturarea pe drojdie are loc pentru un total de 6 luni.
Recomandări culinare pentru Bodega De Moya Diego Merseguera Chardonnay
Acest vin alb sec din Spania este un excelent companion alimentar pentru bucătăria asiatică - în special pentru Sushi un adevărat vis. Dar este, de asemenea, o plăcere de neuitat cu Wiener Schnitzel cu sparanghel.
- Mai multe produse de la Bodega de Moya